What a night

Herre gud vilken fest det var!! Helt klart en av dom bästa någonsin som jag varit på, lika bra som mina födelsedagsfester har varit. Jätte mycket folk och helt rätt folk också :)

Två sötnosar på samma gång slutade med att den sötaste av dom följde mig till dörren för ett hångel. :)

Mycket stress men äntligen fest

Oj oj oj, vad jobb det var igår, sprang benen av mig i baren. Det här är första gången jag var så stressad att jag inte kunde somna på kvällen. Gisses. Det var allvarligt.
 
Men inget ont som inte har något gott med sig :D fick några pussar från några nollor och dom var så söta så:D den bästa pussen kom sist:)
Det var en kul kväll men jag stressade som fan

OCh ikväll är det party, hoppas nollan kommer som jag pussade igår. hoppas hoppas:D

Tillbakablick o framåtblick men var är nutiden?

Såg tillbaka härom kvällen på tidigare inlägg, såg vad jag skrev tidigare i sommar. Då var det en person jag saknade så grymt.

Igår när jag skulle sova kom samma känsla igen, men denna gången var det inte samma person som rev upp känslorna. Låg  hur länge som helst vaken, kände hur hjärtat bankade hårt mot bröstkorgen, än en gång var det som om det ville hoppa ut och överge min kropp för att leta efter honom. Låg och tänkte på honom så länge jag vara vaken. Kanske var det därför jag skickade sms till honom idag. Vet inte hur jag ska tolka svaren, men som den positiva människa jag är i de flesta avseende så ser jag optimistiskt på dom. 

Och så är det snart helg. Näst sista innan man far tillbaka till ön. Längtar och inte längtar. Om det blir som jag vill i helgen så... då kommer det bli jobbigt att återvända till ön... 

Läste lite gammalt

märkte vad jag skrev i början på sommaren. OCh nu är den nästan slut. Och så mycket har ju hänt. Nu komiskt nog längrat man nästan inte tillbaka. trodde väl aldrig att den här sommaren skulle bli så speciell. så märkligt. några månader i sol och allt, ja allt, blir annorlunda. Vilka märkliga svängar livet tar. Men det är bra underbart, livet, ibland. :)

Värst vad glad man kan bli då

dagen var bara normal och ja inte så ovanlig tills för en timme sen. HAde bara haft tråkigt på jobbet, suttit och läst en del och sånt. Tänkt på en speciell person hela dagen men ja man fick ju inte skicka något. Sådana är reglerna. Fan varför ska det vara sådana dumma regler. Men så loggade han in, och jag fick prata med han i alla fall. Dagen blev glad och solen sken igen. Är inte det lite fånigt igentligen. Vad ett litet sms och eller ett litet meddelande på internet kan göra. ja tänk, att man kan bli så glad för något sånt. Världen är bra underbar ibland :)

Sommar, sol också lite tango :)

Japp nu är det sommar. Har inte solat så mycket som jag velat men men. Får väl jobba på det. HAr däremot haft min allra bästa sommar på annat håll. Har en sommarflört som ja bara gör mig så lycklig. Det kommer bli jätte märkligt att komma tillbaka till ön. Vet ju inte om man ska vara lycklig eller ledsen. Får väl se hur det här blir. Men en sak är klar. JAg lever lite för nuet. och just nu är jag väldigt väldigt lycklig. Önskar han visste det med suck.

RSS 2.0