Dumt, laying my hope on a table

Suck, ja nu har man väl gjort bort sig... Igen...

Dumma mig!!!!!!!!

suck, är nog i fas 3 nu som jag beskrev för charlie. pendlar friskt mellan fas 2,3 och 4. Mest fas 3.
FAN!

åh, jag är så korkad!

Det blir nog aldrig bra...Inte inom den närmste tiden... Tur att sommaren är här så man kan åka hem och gräva ner sig under jorden, skoffa över grusen och hälla på cement när man ändå håller på så att man stannar kvar där nere. Varför inte sätta en stor stålplatta också över så att det garanterat aldrig mer sker några misstag.

ARGH!! JAG ÄR SÅ JÄVLA JÄVLA FUCKING FAN DUMT JÄVLA DUM JÄVLA!!!


ps. om det var någon som hörde någon skrika, hela vägen från Ag till Visby, någon gång i söndags morse runt tre fyra snåret så var det bara jag (detta är anledningen till att jag är hes nu)

FAN!

Emptiness, sadness, hollow

Suck, känner mig lite nere idag, harinte sett han på hela dagen. Vet inte om det är den väntan som har gjort mig nere eller det faktum att jag inte gjort något med dagen. Suck, måste ta mer saker för mig på dagarna så att jag inte gräver ner mig för småsaker. Suck.

Det regnade äntligen idag, har bett om regn länge nu. Det behövs, djuren och växterna har varit nära på att få lida. Ett sånt där varmt stilla vårregn som bara gör en glad. SÅ vill ajg att det ska regna. Det är ett sånt regn som gör att du inte vill gå in, du kan gå i det ändå. Bara njuta.

Jag hoppas jag får träffa han imorn, i mitt vårregn :)


Titeln var kankse lite överdriven, känner mig lite gladare nu av regnet. tack för det.


Väntan

Hela dagen har jag bara gått och sett ut över havet när jag fått tillfälle till det. Inte har jag kunnat koncentrera mig idag heller på någonting. Föreläsningen bara försvann, satt och tänkte på helt andra saker, på helt andra personer...

Saknaden var stor idag, längtar så tills jag får träffa han igen... Längtar hem också.... Vet inte vilket jag mest längtar efter eller vilket av de två som gör att det gör så ont i hjärtat just nu och att jag bara vill ligga och slita i mitt bröst.

Suck, tittar bara ut genom fönstret nu, båten kommer nog snart, vill bara vara där nere och möta han, men det är nog ingen idee och det kommer bara bli fel, bättre att vänta. Men det känns som en evighet sen jag såg han. Det gör så ont i mig vid tanken på avståndet och avståndet i tid sen jag senast såg han. Samtidigt som jag vet att avståndet både i tid och rum minskar så mitt hjärta slår allt snabbare av lycka.

Jag vill bara se han igen, samtidigt försöker jag säga till mig själv att sluta hoppas, att det bara är dumt att  hoppas på att det ska bli något. Har ju aldrig lyckats innan så varför ska jag göra det nu och jag känner ju knappt han. MEn hjärtat går inte att bestämma över, jag kan inte sluta hoppas och är så vansinnigt uppe i känslan att jag omöjligt kan släppa den nu. Jag hoppas så och drömmer så, jag hoppas att jag på något vis får någon form av besked snart, antingen så att jag vet om jag har rätt att fortsätta flyga lite till eller om jag måste tas ner på jorden lika hårt och smärtsamt som alltid och inte få bli en erfarenhet rikare.

Jag hoppas....

Plötsligt i Visby

Måste få lägga till och berätta om i fredags. 

Satt på datorn, skulle kolla min mail angående sommarjobb och passade på att vara online, gissa vem som mer var det? :D
började prata med han och så sa han att han skulle gå och handla
då sa jag att det skulle även jag. Jag nämnde att jag skulle på kränku. Båda loggar ur.

ca 15 och en halv minut senare strosar jag runt på kränku och flyger upp så fort dörren lät, men inte var det han. Men plötsligt så kom han in, men solglasögonen nerdragna och sina halvlånga byxor. Så snygg. Visste knappt vad jag skulle säga. det var år och dar sen jag fick tunghäfta när det kommer till en kille, hur kommer det sig att det händer nu igen?? vet aldrig vad jag ska säga eller om jag vågar säga det jag vill säga, eller om jag vågar krama han. Men jag hoppas att jag antingen kommer över det eller att han kommer över det åt mig.

Slutade med att vi gick längs med hela adelsgatan och handlade en present till hans farbror. Det var så kul. Jag var verkligen glad då, vi skojade och pratade mest hela tiden
slutligen var vi tvugna att sklijas, jag är fortfarande rädd för att någon ska få veta om att jag är intresserad av honom som inte ska veta det, det går alltid åt helvet då, det här vill jag ha för mig själv, en hemlig romans. 

Han skulle till skåne nu i helgen, då sa jag att det skulle kännas konstigt att inte vara på efterfest hos han, så sa han att det blivit så mycket av det på sistone att det skulle han nog sluta med. Då innan vi skiljdes så sa jag att det var ju synd för då kunde man ju inte sova över mer. Då sa han ganska snabbt att ja men lite efterfest kunde han ju ha, med inte så många människor. Då log jag och gick in på bokia och önskade han lycklig resa. 

Väl inne på bokia ville jag bara skrika av lycka och igentligen vända om igen och springa och krama om han, men jag uppbådade den sista bit av självbehärskning jag hade och gick ut efter en stund och gick sedan och handlade mat (medans jag blev bara hög på luften så lycklig jag var) 

suck, ja jag är en kärgalning och jobbigare än vanligt. Men kanske ger det här nöje åt någon som vet hur det känns när man är kär och det är vår.  


En lång historia, en ljuvlig helg

Det här är historien om förra helgen, har varit så glad hela veckan att jag inte kommit mig för att skriva förrän nu. Mycket händer ju här ständigt och just förra helgen var minst sagt mycket speciell.

Först så var det ju valborg, mycket kul, vi sjöng bra och jag gjorde mitt spex som faktiskt blev uppskattat, vilket jag tycker är tur :)

Sen fick jag vakta elden, inte den roligaste sysselsättning med tanke på att jag bara ville ner till rindi för att se om han var där. Men slutligen kom jag ner dit och lyckan var gjord, jag hade inte väntat förgäves för han var där och vi festade på. Slutligen blev det det en efterfest och den blev än en gång hos han, var väldigt glad över det. När vi kom hem till han så var en av mina klasskamrater med, så jag kände att jag inte kunde göra vad som helst denna afton. För att göra en lång historia kort så blev det så att jag och min vän höll på att somna i hans säng (han la täcke över oss för att vi skulle sova bättre :D ) men hon vaknade så vi gick hem (attans!).

På lördagen sen blev det ner till rindi igen, gick ner själv och ja hade väl inga förväntningar igentligen men fick höra att han skulle komma ner. Det dröjde innan han kom så jag passade på att skicka ett sms till han, vilken spjuver jag är hihi. Och så plötsligt var han där, mitt hjärta kändes som om det skulle stanna. Än en gång gick vi hem till han på efterfest, men vi var väldigt många så jag tänkte att den här gången går det säkert inte heller, men jag planerade att gå sist för att försöka stjäla en kyss. MEn tro det eller ej, plötsligt så gick alla så att bara han och jag och en vän till var kvar. Då bjöd han på natta mat, bestående av nudlar och någon sås som smakade kyckling mmm. Sen började jag blir trött och la mig i hans säng med en hatt över huvudet och börjae så saktelig närma mig drömmarnas land. Då la dom sig också för att sova och han la sig bredvid mig, nära. JAg kände hans lukt hela natten och hade verkligen svårt att somna, blev som berusad av lycka. När jag vaknade någon gång på förmiddagen hade mitt halterneck lyckats slingra runt sig så att betydligt mer än vad som var menat syntes, men jag tror inte att någon av dom såg det.

dagen avslutades med att vi alla gick en snabb runda på marknaden och på kvällen såg Iron man (andra gången för mig). Blir alltid så exalterad av film och hoppade upp och ner av lycka när jag sett den och var stimig, han bara log och skrattade åt mig. MEn jag tyckte det kändes bra. Stod sen och pratade med han länge utanför min gränd, olyckligtvis var grannen med, annars hade jag tänkt stjäla en kyss eller en kram.

EN UNDERBAR HELG!

RSS 2.0