Vår i luften, fjärilar i hjärtat

Nu är det sannerligen vår, låg ute och solade idag. det var så varmt och skönt att jag unnade mig själv en glass. Tog glassen med mr M och gick och satt på bryggan och satt det och lapade glass och sol. Var jätte härligt.

Han hade gjort något med håret idag som gjorde att jag blev nästan hur tänd som helst, det är nog rätt ord, eller uppspelt. Fick sitta och hålla mig i stolen för att jag skulle hålla mig på plats och inte hoppa över bordet över till han. Gisses, det får jag då verkligen aldrig göra, det skulle bli alldeles fel och aldrig fungera.

Senare gick jag över till Elena och satt hemma hos henne hur länge som helst och berättade om allt kul som hade hänt i helgen, var jätte kul att vara hemma hos henne igen. Hon har så fin lägenhet, är där bara så sällan nu för tiden, men vi båda gör ju så mycket ofta så ja ja det är inget att göra åt. Men jag får väl våldgästa oftare helt enkelt då hihi.

Det enda negativa med dagen så här långt var att jag inte såg honom med stort h. letade överallt men nej ingen skymt. Mitt hjärta längtar så tills jag får en skymt igen, är helt galet kär. Hur lyckas jag? jag känner ju knappt människan! antar att det är min lilla egenhet. Blir lycklig så fort jag ser han och bara vetskapen om att han är i närheten gör mig jätte glad och röd om kinderna och hjärtat slår snabbare. Det är nästan plågsamt att inte se han och att inte veta hur länge det dröjer tills vi syns.

Ska nog gå på sittningen på fredag, då får jag tillfälle att träffa han, det hade verklgien varit kul om jag fick tillfälle till det, jag hoppas så att jag får träffa han igen och prata mer med han och helst lite mer. Hoppas att jag träffar han imorn...

En glad dag, nu är det nog vår =) forts.

JA nu är det nog vår, har varit så där vårigt glad hela dagen och njutit till fullo av tillvaron och våren och vädret. Vad som också kan konstateras är att jag nog lyckats bli kär igen och verkligen hoppas igen :)

Undrar just hur jag lyckas med det jämnt och ständigt? För bara en vecka sen var det ju M som gällde fullt ut, jobbigt mycket fullt ut eftersom han är upptagen  så det bara inte går mer. Sen var det ju engelsmannen, men där blev det aldrig vårkänslor, inte på det viset som det var med mr M. Med mr M var det urjobbigt att mötas hela tiden och det var väl ännu en av mina olyckliga kärlekar. Sen kom ju helgen som jag nämnde innan och nu är det rosa moln som gäller. Det här känns så som det ska och ja nu hoppas jag av hela mitt hjärta, dels hoppas jag att jag inte gör bort mig vilket brukar vara det ena jag gör och dels hoppas jag att jag inte har fel för det är ännu jobbigare.

Men kanske har jag nått rätt, vem vet. Jag hoppas så nu. OCh jag har väl på något konstig vänster lyckas bli kär på bara en helg, men visst jag har sett han innan och blev väldigt förtjust i han då men då var han ju upptagen så då kändes det omöjligt att kunna göra något annat. Men nu ska han vara ledig, jag hoppas att han verkligen är fri, och nu brinner hjärtat igen.

suck vad ska man göra?? nu blir jag på diktarhumör också
håller på att göra bort mig hos han hela tiden
fan det är inte lätt att vara kär
fan

En glad dag, nu är det nog vår =)

Ja nu är det nog äntligen vår, var så glad idag och lycklig av det vackra vädret och av känslan i mitt hjärta. Kanske är det då äntligen vår? jag vet inte säkert men nu känner jag äntligen kärlek i hjärtat igen och hoppas igen :)

Var så lycklig imorse när jag vaknade och gick med stort hopp ner till skolan. Det bubblade i mig och leendet har återkommit. Det känns så skönt och så oerhört konstigt, jag vet inte hur jag lyckas med det men varje vår är det någon som jag lyckas bli kär i. MEn denna gången känns det nästan lite läskigt hur snabbt jag fallit för någon, eller kan man kalla det det? Jag var ju väldigt förtjust i han sedan tidigare, har alltid varit intresserad av han men han har ju varit upptagen så jag har inte utforskat det vidare.

Men nu verkar det som om han är ledig och fri och han är så himla söt. OCh att jag lyckas prata med han och att han pratar med mig känns overkligt. Det gäller att jag hoppas och att jag inte har fel och gör fel som jag brukar. Antingen så blir jag för ivrig och lyckas inte hålla mig i skinnet och det går utför och karlen jag är intresserad av flyr eller så har jag missförstått allt som vanligt och det är bara att vända. JAg hoppas faktiskt att jagi nte har fel den här gången, det gör jag väl i och för sig varje gång men just den här gången känner jag så starkt igen, det var det länge sedan jag gjorde, att jag så himla gärna skulle vilja få något. Jag hoppas så.

Lyckades prata med han idag, det var ljuvligt, han var så snäll. Vi pratade i och för sig bara över msn, men det var lycka nog för dagen, hoppades på att möta honom sen men det lyckades jag inte med. Troligtvis är han hemma nu och därför är han inte online. Hur lyckas jag bli kär i någon jag knappt känner? om man ska gå på hans intresse så vet jag inte om vi har så mycket gemensamt, kanske är det det som drar, varje gång jag hittar någon som jag har något gemensamt med så går det ju åt helvete och denne någon är alltid upptagen som mr M var i detta fallet.

Det är fortfarande plågsamt att gå till skolan och möta honom, det var förbjuden förälskelse som gör ont i kroppen och själen varje gång man ser honom. Klarar knappt av att prata med han, det blir så jobbigt, och att vi alltid ska små slåss och så gör att det gör ännu mer ont, det blir så jobbigt. Kan han inte förstå att jag blir så glad av sånt och att jag börjar känna saker då? varför kan han inte se det?

jag måste vara omöjlig, är jag verkligen kär?? efter så här kort tid? men han är så söt.

Lycka är när jag är nära han och mitt hjärta längtar efter tills imorn då jag kanske får se han igen. Jag är nog kär.... vad ska jag göra nu?

En härlig måndag:)

JA nu sitter man här, en härlig måndag konstigt nog

Började lite segt, var helt slut imorse, skulle ha lagt mig i tid. Men det gjorde jag så klart inte, jag känner ju mig själv så pass väl. KOm i alla fall upp tillslut och efter en snabb duch och frukost bar det av ner till skolan. Där började nog den segaste föreläsning för veckan, oerhört tråkigt om tafonomi, eller ja det var intressant men min hjärna var på utflykt i skogen istället utan min kropp som fick kämpa på i ensamheten.

Sen på eftermiddagen hade vi en ännu jobbigare lektion, höll verkligen på att somna under lektionen, satt och nickade till lite. Detta inte enbart för att det var tråkigt utan även för att jag började få väldigt ont i huvudet. Slutligen kom jag hem runt tre och gick och la mig lite för att försöka få väck huvudvärken, ville igentligen inte sova då det var så fint väder. Men jag lyckades somna och sov två timmar och när jag vaknade kl 5 så var jag bra i huvudet igen.

så beslöt jga mig för att gå ut en sväng och njuta av det underbara vårvädret. NÄr jag kom ner till skolan slog det mig att jag tidigare hade pratat med en av mina gamepolare, dock inte han jag velat prata med, om att han och han jag var ute efter jobbade i skolan. Jag gick bort och tittade in för att se om jag kunde se någon av dom men jag vågade inte snoka så mycket så jag gick in i datasalen istället. Där var han online och vi pratade lite och så bjöd dom mig att komma in till dom och spela worms. Det gjorde jag direkt och efter ett tag kom mannen jag letade efter.

Slutade med att jag satt där nere i 3 timmar och spelade worms, var väldigt roligt och väldigt bra utsikt ;).

sen när jag sa att klockan blev mycket så skulle även de gå
han följde konstigt nog (eller kan jdet ha varit för mig?) upp till adelsgatan och där stod vi och pratade i tio minuter, lite försiktigt och blygt. HAN ÄR SÅ SÖT!!! hoppas att jag får en anledning att träffa han imorn också :) hade varit en jätte bra dag då också :) får väl se vad som händer helt enkelt :) lyckades sno hans msn idag så det bar ju ett jätte plus bara det. HOppas att han är online imorn :D suck :D

sov gott alla, syns imorn :)

En härlig helg

Ja gisses vilken helg det blev, så mycket hände på bara en enda dag....

Ja allt började ju så klart redan i fredagskväll, inte en enda gång kan Elna Persson gå och lägga sig i tid när hon vet att hon ska upp tidigt dan därpå, nejdå, ser då till att gå och lägga sig kl 2 när hon ska upp kl 8. (6 timmars sömn i snitt på en helg är ju det vi alla behöver :P) Sedan upp tidigt på lördagen som jag nämnde

Började med att jag gick ner till kören, blev introducerad för den nya kören med vår gamla och sedan blev det sjunga av, exakt hela dagen satt vi alla och sjöng och sjöng och sjöng och repade till konserten som skulle vara kl 19.

På konserten sen kom det faktiskt långt mycket fler människor än jag trott skulle komma, hade väl i mitt stilla inre tänkt att vi får vara nöjda om det kommer mer än 3. Men det blev nästan fullsatt och trotts att vi var osäkra på många sånger och sjöng några på tok för fort så gick det överlag jätte bra.

Sedan efter det gick vi alla och åt på Joda, hade aldrig varit där innan så jag hade ingen aning om hur det skulle bli. Men de hade jätte god mat och jag blev riktigt mätt. Sen skulle inte riktigt alla med till rindi men jag ville inte sluta kvällen tidigt så jag gick dit själv till en början.

Det var knappt något folk där alls men det var många man kände, kändes som om vart man än vände sig så stötte på man på någon som man kände och som man behövde prata med när väl tiden började rinna iväg. Så på någon konstig vänster, eller ja så värst konstigt var dt väl inte då, hamnade jag bredvid de få gamare jag känner och började prata med dem. Där ibland dem fanns den som jag spanat in sen redan förra året, han är så himla gullig. MEn han var upptagen, hade redan en trevlig flickvän så ja jag har aldrig gått längre än att helt enkelt beundra på håll. Men han var ledsen igår, tydligen hade de gjort slut.

En liten del av mig måste helt enkelt vara väldigt ondskefullt och elakt för den delen blev glad när den hörde att han var singel och att vi sedan gick hem till honom på efterfest allihopa gjorde kanske inte att den där känslan blev mindre. Medans vi gick hem trodde jag inte att han märkte att jag var med, vi var ju 7 st som skulle hem så det var ju en del

Men väl hemma hos han så började han bjuda alla på drinkar och så, tänkte att han fortfarande inte var medveten om mig, satt ju lite utanför och så och han är så himla söt. Tänkte att han kanske var nere och ja inte på "jakt" efter någon ny. Men när han var klar med alla frågade han mig vad jag ville ha, eftersom han bara hade öl eller whisky tog jag det lättaste att dricka vilket blev öl. sen satte han sig bredvid mig och vi satt och pratade en del. det var väldigt trevligt :)

sen gick några så vi var bara 4 kvar med mig. då blev det lite läskigt, för de andra blev lite närgångna men jag var ju inte intresserad av dom på det viset, dom är väldigt roliga vänner och så men inte mer. Men vi började ett kuddkrig där alla var emot mig men jag försökte ju att mest träffa honom ;) det gick väldigt bra
sen började han filma oss och jag filmad dem, han filmade mig när jag dansade framför honom det var väldigt kul ända tills någon av de andra skrek något då slutade jag.

sen slutligen blev jag tvungen att gå, den förnuftiga människan vann i mig. Jag stod och funderade länge på om jag skulle låta bli men de andra skulle uppenbarligen inte gå förrän jag gjorde det och då tänkte jag att det inte var lönt eftersom jag inte skulle kunna lägga in en stöt. men han var så himla söt. Sen när vi sa hejdå till varandra i hallen så kramade jag om han två gånger och då fick han syn på mitt knäppe jag har runt halsen och då skulle han knäppa det för att jag inte skulle förkyla mig, men jag sa att det inte var kallt. MEn jag sa också att han gärna fick knäppa den så att jag inte blev biten av en vampyr. De andra försökte också hjälpa han men jag såg bara på han

Funderade på om jag skulle kysst han, men det kändes lite dumt med tanke på dom andra, jag är inte en komplett idiot på det viset. :) Men han fick i den tillslut och sen kramade jag han igen och sa hejdå och så. jag hoppas att han drömde om mig

funderade på hela vägen tillbaka att vända om och gå tillbaka till han. MEn jag gjorde inte det och hade inte kunnat heller eftersom dom låser mejjan så man kommer ju inte in där + att alla som går in och ut där vet hela högskolan dan därpå att man har gjort något och det är jag nog inte så intresserad av. faktiskt.
 
Men det var en underbar lördag och idag har jag lyckats bli kompis med han på facebook och det är ju ett steg i rätt riktning att fortsätta prata med honom ;) hoppas att jag kan få se han imorn i skolan, det hade varit så himla kul, han är så himla himla gullig.

fan vad lätt jag blir småförälskad i folk då :P

Dagens citat får bli något som jag sa häromdagen :You are fucking a field.

Allt från mig denna aftonl. syns imorn.

RSS 2.0