Minnen ur en låda

Skulle städa rummet idag och det gick väldigt bra till en början med, fick undan alla tidningar och all film hyfsat väl så nu ser rummet renare ut.Så skulle man då ge sig på skrivbordet sitt men där blev det tvärstopp. Öppnade översta lådan och alla minnen bara attackerade en. Hittade i det översta några gamla kritor som jagh ade när jag var liten, har inte rensat ut den där lådan på många år. hittade sen i låda två så oerhört mycket minnen så det gick inte. Satt närmast lamslagen när jag lyfte upp kort efter kort och brev efter brev. Där fanns ett grattiskort från när jag gick i högstadiet från en gammal vän, en bild på min gamla sköthäst, ett gammalt brev till en kille jag var kär i men som jag aldrig skickade, en gammal skoltidning från mitt gymnasium. Så fortsatte det i oändlighet. Det läskigaste var nästan allt jag funnit som jag skrivit ner och gömt i någon låda, alla tankar, känslor och historier, såg ut som om dom aldrig skulle ta slut. hittade en novell jag skrev när jag var 15, hittade min självbiografi som jag skrev när jag var 15 också. De största minnena kom upp när jag öppnade mina små lådor jag har lite överallt på skrivbordet, ett gammalt armband jag gjorde när jag gick på lågstadiet, ett smycke jag hittade på en trotoar, ett kort jag vet att jag fick av min första kärlek, ord jag klottrat ner någon tråkig lektion på skolan och som jag av någon anledning sparat. Längst in i lådan hittade jag en av mina äldsta skatter: en fickkniv. Det var en av mina viktigaste ägodelar när jag var liten, hade den alltid med mig trotts att jag var för liten för att ha kniv. En minnenas låda var det onekligen, tycks aldrig ta slut. :)

Dra ut tandjäveln!!

Den här dagen har kännts verkligen super lång. Detta enbart för att jag har väntat hela dagen på få komma in till mamma (som är min tandsköterska) och få en visdomstand utdragen. Trodde hon skojade med mig i tisdags när hon sa att vi måste dra ut den. Den har inte gjort ont eller något sånt men så som tanden låg så skulle den komma att göra mycket ont om den började kinka. Har nu suttit i 1 och en halvtimme i tandläkarstolen och gråtit och gråtit för att jag var så rädd. Det gjorde inte speciellt ont, eller rättelse det gjorde inte ont alls att dra ut tanden. Det som gjorde ont var när tandläkaren fick trycka ner verktygen i undekäken på mig eller när dom fick slita i läpparna för att dom inte kom åt. Har nu fått veta att det är tydligen väldigt besvärligt att få ut visdomständer från undrekäken. Inte nog med att det ska vara svårt men dessutom så växer min tand vågrätt istället för lodrätt vilket gör att den kilade sig fast i tanden framför och därför fick jag sitta så pass länge i stolen. var helt skakig när jag väl kom ur den och har fortfarande inte fått tillbaka all känsel i munnen och är fortfarande skakig i benen. FY FAN FÖR VISDOMSTÄNDER!!!

Lägesrapport

Nu är det mycket folk på medeltidsveckan och folk som går runt i alla möjliga sorters dräkter... men än en gång är jag inte där. Det här börjar nu bli pinsamt illa att jag inte varit på medeltidsveckan en enda gång i mitt liv då jag bott på ön i 3 år... MÅSTE göre något åt det nästa år helt klart. har hunnit med så mycket på sistone men ändå har jag inte tagit mig tid att skriva i bloggen, vilket jag passar på att göra nu när jag har en minut över så att ni alla vet att jag lever :) Snart ska man tillbaka till ön igen och verkligheten börjar igen. Kom som tur var in på historia också, verkar bli en jätte kul kurs, och det ser jag fram emot. har dessutom löst csn (har drömt mardrömmar om det där halva sommaren) så man får pengar också. Så det verkar ju nästan som om livet sakta men säkert reder ut sig :) kanske det betyder att jag ska ta tag i det sista som måste fixas och gå ner och städa klart rummet. har tänkt på det där med att ett rum kanske kan representera en själv, i sådana fall är väl jag upp och ner just nu och väldigt stökig. Alltså måste jag göra något åt det permanent, inte bara städa undan smutsen under mattan utan rensa ut saker ordentligt och det är precis vad jag ska göra. Åh förresten är det någon som kan hjälpa mig med att ta hand om en massa stålmannen, larson, marvel och lite andra tidningar?? pappa hotar med att bränna upp dom om det inte finns en donator. någon?? Allt för denna gången från er fröken Persson. Åh just det har börjat prata med en söt person på internet, såna saker kan verkligen höja ens självförtroende :)

RSS 2.0