Drömmar kan bli sanna

Igår och delvis idag var en dröm som blev sann. Som jag nämnde igår så skulle jag ju på fest, och vilken fest och vilken kväll det blev.

Allting började med att jag åt gott här hemma och att jag tog det lite lugnt. Sen så fick jag skynda mig och göra mig klar, för jag tog det lite för lugnt som vanligt. Hade ju glömt att fundera ut vad jag skulle ha på mig. Men det fixade sig snabbt och fick till sminket ricktigt snyggt, om jag får säga det själv. Följde dessutom ett gott råd av Paulina och plattade håret. Det var väldigt snyggt, dock så gjorde det ingen skillnad då det regnade så jag var dyblöt i håret och den fina frisyren var ett minne blott.  Men nog talat om hur jag gjorde mig i ordning, åter till kvällen.

När jag väl var klar gick jag till Johan på förförfest :) De höll på att spela fable 2 när jag kom dit så jag testade lite men sen så gick vi över till att spela Lips istället. Det är ett sjukt kul spel och jag vann över Jakob som sa att han var bäst i det spelet. Det här betyder en bestående utmaning. Tiden rann verkligen iväg snabbt, det var jätte kul spel, så helt plötsligt ringde Casper och frågade om vi skulle komma någon gång till den riktiga förfesten. Vi gick då direkt och kom dit någon gång runt nio tiden.

Där var det redan full fest, Jenna hade jätte mycket folk där och det var jätte roligt. Anders var dj, och han är ju så jävla bra på det där, så det var hyper bra musik på dansgolvet och jag dansade som tusan. Helt plötsligt så ville Johan också dansa och då var det MYCKET mer spännande. Vi dansade ihop han och jag nästan hela tiden, han är så grymt bra på att dansa. Sprang även runt en massa och fick veta att inte fullt så många vet att jag och Johan är ihop som jag trodde. Men det bästa var helt klart att dansa med honom, både tätt intill men vi buggade även och det gick konstigt nog bra. Jag kan dansa när jag är med honom uppenbarligen :)

Sen blev klockan elva och efter mycket drickande valde vi att gå ner och fortsätta på Rindi. Jag och Johan och Sandra och många till gick ner ihop. Där nere var det mycket med folk. Vi började "hårt" med att köpa shakers och sätta oss i röda och dricka. Var jätte kul, det var helt rätt folk ute. OCh jag och Johan umgicks jätte mycket. Han hotade ett tag med att vi inte skulle sova ihop igår natt men jag fick han på bättre tankar. Sen började han och jag dansa jätte mycket och då märktes det än en gång att inte alla visste om oss. Och ja sen var man ju tvungen att hångla en hel del både ib aren och på dansgolvet :) Var helt underbart. Så himla kul. Både lagom full och dansade som tusan :) Och det bästa var ju att Johan var med. Så himla underbart.

Slutligen stängde det, tråkigt nog och vi gick ut. Ute så såg vi många par som ja haft kul under kvällen och som skulle ha ännu mer kul, och det tänkte vi med ;) Så vi gick och åt och sen gick vi hem till mig.Och vad som hände här.... ja det kan får du nog fråga mig istället, det berättar jag inte här ;P Men trevligt hade vi :)

Sen imorse skulle jag på kör kl ett så vi fick gå upp i tid och ta ett snabbt hejdå... eller ja snabbt och snabbt jag vill minnas att jag drygade på det så mycket som möjligt. sen så sjöng jag i ruinen, var jätte kul och gick jätte bra. Gick och fikade med Sandra och fick veta allt hon var med om igår, vi har både haft en fantastisk helg. När jag kom hem åt jag kina mat, så underbart gott. Och sen gick jag till coop där jag mötte Johan igen, vilket var det mest underbara :D och nu är man hemma igen.

En lång dag, en lång helg men en helt underbar sådan :D Det här kommer jag leva på riktigt länge :D

Och så var det bara en kvar

Ja det känns onekligen lite så. Nu har Elena också flyttat. Åkte imorse. känns så konstigt att hon inte är här som hon brukar, märkligt att inte kunna ringa och sedan träffas efter 10 minuter. Kommer nog ta ett tag innan jag vänjer av mig vid det. Framförallt vanan jag har att ibland hitta kläder till henne. Gav som avskedspresent igår ett av mina favoritlinnen som jag vet att hon alltid tyckt mycket om, hoppas hon får mycket nytta av det :)

Men något roligare är i alla fall att jag fick komma och sova hos Johan igår och det var en stor tröst och väldigt skönt :)

Och ikväll är det fest av bara attan!! Har inte kunnat fest på över 4 helger (nej det är inte mycket igentligen) och nu skriker partytarmen i mig så nu måste jag dansa, sjunga och dricka hela natten lång ikväll :D Och när ingen minst anar det: pussa på Johan. Det här ska bli kul :D

Ett sorgligt farväl

Ja nu lämnar Elena ön, jätte sorgligt. Saknar henne redan jätte mycket. Livet här på ön kommer inte vara det samma utan henne. Men som tur är så flyttar hon ju inte hur långt bort som helst så man kan ju åka och besöka henne. Men känns ändå konstigt att inte kunna gå på ringduvan med henne som vi brukar göra på lördagar eller gå och hitta jätte snygga festlinnen med henne. Suck, saknar henne.

Jag hoppas dom får det bra i den nya staden. Och jag ska banne mig åka och besöka dom när dom minst anar det för det har jag lovat och måste :)
Kommer vara tomt här på ön utan dom.

Verklig tur att jag träffat Johan, han får väl ta hand om mig som Ylle sa, för hon har också flyttat nu så hon är inte heller på ön. Alla bara lämnar ön  och jag är kvar =( Men det är inte så dåligt här när Johan är här :)

Som jag och Elena brukar säga : I WILL SURVIVE!!

Teater, spel och lycka

Igår var det teater, där kom vi verkligen långt. Vi fick en ny medlem i truppen och har jätte många roliga övningar och idéer. Väldigt stolt över den här gruppen, alla är oerhört duktiga och vi jobbar på bra. Nu ska vi bara komma fram till vad vi ska göra.

Sen fick jag komma hem till Johan och spela fable, var jätte kul!!! hur kul spel som helst. Och bäst var det i pauserna :D då fick man mysa med spelets ägare :D

Blir så glad när jag är med honom. Det spritter i kroppen så fort man ser honom. :D Blir bara lycklig av att få pussa på honom, det är så underbart.

Saknar honom redan men jag vet att vi ska göra roliga saker i helgen så då ska det bli jätte kul :D
Jag hoppas vi kan jobba på så hårt idag och imorn så jag kan vara helt ledig på fredag eftermiddagen och kanske få träffa Johan en dag tidigare. Jag hoppas verkligen att han får det jätte lätt i skolan så vi kan få träffas mer nu i helgen :)
Åh jag hoppas så :)

Ser i alla fall fram emot helgen jätte mycket. Ska äntligen få festa och dansa. dansa med JOhan om allt går som det ska. Det ska då verkligen kul :D

Missade simningen men fick sova ut

Hade ju planerat att gå och simma i morse, hade till och mer packat en väska. Men när klockan ringde i morse så insåg jag att jag för första gången på 3 dygn sovit gott hela natten och började bli utvilad. Så jag låg kvar istället och sov och nu är jag pigg som attan då jag äntligen fått igen lite sömn :) Har haft jätte svårt att sova på sistone, har ingen aning om varför.


Åh ja just det fick veta en jätte bra sak idag!!!! jag kanske kan få en dubbelsäng till rummet :D :D :D :D UNDERBART!!!!
måste bara komma på hur jag ska möblera för att få in den....

If I can´t hear your heartbeat are you to far away from me

stämmer väl väldigt bra det. Känns alltid som om jag är för långt borta från Johan, värst vad mycket jag pratar om honom här på bloggen :) men han är ju så underbar och viktig så det är väl klart att man måste prata om honom när man får tillfälle :)

Har varken sett honom idag eller fått tillfälle att träffa honom, vilket inte var så kul. =( men jag fick prata lite med han på sms nu ikväll vilket piggade upp. Han den fuskisen har skaffat fable 2, vilket gör att jag nu har ännu en anledning att åka hem till honom fort som attan. Han lovade att jag skulle få komma dit imorgon och spela det. Ser jätte mycket fram emot det :D ska bli så himla kul :D Älskade fable 1 men det fick jag aldrig spela klart, måste skaffa mig ett sånt någon gång för jag verkligen älskar det spelet. 2: an ska tydligen vara ännu bättre. Kan knappt bärga mig tills imorn. :D *hoppar upp och ner av spänningen*

Har jobbat på som fan idag. HAr kommit jätte långt med det mesta tycker jag. Vi satt redan klockan 10 idag i skolan och jobbade med företaget, sen var det föreläsning fram till fyra. Hoppades efter föreläsningen att få träffa Johan då men när deras klass kom ut så sa Casper att han var förkyld och var hemma. Fick inte träffa honom men men, han lovade ju att vi skulle träffas imorgon. Och jag överlever väl förhoppningsvis tills imorn :) eller ja jag kommer överleva men det är lite jobbigt ibland. Men idag är jag positiv så då går det bra. Och tanken på att se honom imorgon lyfter upp en så man vill flyga :D

Sen har jag fått mer manga idag så den här dagen blev ännu bättre när jag kom hem, och så har jag lagat ordentligt med mat och varit duktig nog att lägga upp en att göra lista som jag måste göra imorn och idag. Har redan avslutat nästan alla punkter som jag skulle göra idag. Hade att sätta upp plancher också men det hann jag inte med och nu vågar jag inte gå ut då det är så mörkt. Men det fixar jag imorgon istället :)

så nu ska jag bara jobba vidare lite till så jag har allt klart tills imorn och ja just ja jag ska ju försöka vara duktig nog att gå och simma imorgon bitti, ingen aning om jag kommer lyckas med det men jag får väl gå och lägga mig i tid ikväll så går det nog :)


En jobbig vecka på gång?

Verkar som om jag nu får mycket jobb, vilket inte alltid är så kul. Men tar jag bara tag i saker på rätt sätt och planerar lite så ska nog allting bli bra hoppas jag. Måste avsluta en hel del jobb i veckan och ändå hinna träffa Elena och allra helst Johan. Samtidigt måste jag fixa med det här företagsgrejset. Blir bara krångligare och krångligare. Men jag tror att vi är på rätt väg nu. Vi börjar i alla fall komma någon vart..


upptäckte just en hemsk grej, DET REGNAR IN PÅ MITT RUM!!! det här får ju bara inte vara sant!!! får lägga en handduk där för kvällen och hoppas på att det löser sig. Och antar att jag får ringa hyresvärden imorn.

Är inte säker på vem som frågade mig men mitt nya linne som jag köpt köpte jag på cubus. Så vet du det :)

Sov gott nu alla. Vi hörs snart igen:)

Den som väntar på något gott

väntar aldrig för länge heter det och det stämmer faktiskt. även om väntan kan vara oerhört lång eller bara kännas lång men i slutändan är det alltid värt att vänta :)

Så himla glad över igår och idag. Blev lite jobbigt nere i baren, vi var underbemannade och ständigt och jämnt skulle ju saker gå sönder eller försinka oss. Och det var så sjukt mycket folk ute, jätte konstigt eftersom det är helg innan löning och folk borde knappt ha pengar. Men så var det i alla fall, jätte mycket folk och vi fick jätte mycket dricks. Det bästa var att Johan var dj, så jag gick och pussade på honom lite då och då :)

Sen när vi hade städat klart så skulle vi just till att gå då kvällisen ropade tillbaka mig så jag skulle städa. När jag kom ut igen hade Johan och Jakob gått. jag ringde då genast honom och då hade dom nästan hunnit upp till österport. Så jag sprang, ja på riktigt, hela vägen från rindi ända upp till östercentrum och sedan över parkering där jag hann i fatt dom. Han såg mäkta förvånad ut när jag kom där med andan i halsen. Men jag sa bara för att det fanns ingen annanstans jag hellre önskade att vara än i hans armar så då kvittade det om jag sprang mig andlös om det var hans armar som var målet för då skulle jag lätt springa det dubbla minst.

Kvällen avslutades med att jag fick sova där i hans armar vilket var det perfekta avslutet. Och det var där jag sen fick vakna. Vilken underbar stund det är när man vaknar där :)


Nu sitter man här hemma igen och önskar att jag kunde gå tillbaka dit igen eller att han kunde komma hit. får väl se vad som händer med kvällen. Eller om jag får se han senare i veckan. I vilket fall så är tanken på hans famn något som gör mig oerhört varm inombords. det är väl därför dagens namn på msn är Warm and fuzzy, passar bra när det är där man varit :)


Förkylning finns inte i romantiska filmer

Oj vilken dag det här har varit. Fått mycket gjort men inte fått göra det jag mest önskat att få göra.

Började dagen med att klippa mig hos frisören, vilket var välbehövt och jag  nu äntligen kan se igen då min lugg varit för lång hur länge som helst nu. Älskar att ha ny klippt hår.

Sen så gick jag och fikade med Elena och Björn och shoppade med Elena. Att shoppa med henne är det bästa som finns för med henne hittar jag alltid det jag behöver så som idag. Idag hittade jag äntligen jeansen som jag har behövt hur länge som helst och ett nytt linne som det står : If I cant hear your heartbeat then you are to far away. stämmer väldigt bra just nu.

så vad hände då som gjorde att dagen inte slutade som jag hade tänkt den? Ja jag stötte ihop med Johan, världens mest underbara människa och som jag tycker så oerhört mycket om att det gör ont, på coop där han sa att vi kanske inte kunde ses då han kände sig förkyld och hade plugg. När jag väl kommer hem och lyckas logga in så var han online och sa att han skulle sova för att förkylningen var värre. Suck, ingen romantisk kväll ikväll. Nu önskar jag bara att han blir frisk till imorn så jag kan får pussa på han då. Saknar hans läppar något oerhört. Saknar hela honom något oerhört. Jag är ju också lite småförkyld, men av någon anledning så blir inte vi tjejer lika illa där an av en förkyllning. Dock brukar dom skylla på att vi klagar när vi blir med barn. NÅ det det är ju en helt annan sak för det är ju inte någon sjukdom som går över om man sköter sig själv med en varm filt och en kopp varmt honungsvatten. 

Men igentligen ska jag inte klaga. Bara lite gulligt när dom är ynkliga och man får pyssla om dom. Men jag får hoppas på att jag får pyssla om honom lite, så han piggnar till så man kan få en kram  och en romantisk natt :D


En arbetssam dag

Ja gisses, idag har det bara varit jobb jobb jobb från morgon till kväll.

Började dagen med att läsa rapporter till grupparbetet. Sedan ner till skolan och fixa fram planscher till Loke som kommer nästa fredag och ska spela på rindi. Fick till dom riktigt bra enligt mig själv och dom övriga jag stötte på i styrelsen under dagen verkade också gilla den. så jag blev lite stolt. Tapetserade upp dom lite var stans i skolan.

sen var det möte med gruppen, kom verkligen långt med vårt arbete. Vi har kommit en bra bit på vägen med vårt företag men måste fortsätta jobba hårt på det för att bli klara i tid.

Sen så kom jag hem, gjorde lite snabb mat och sedan kör i kyrkan. Det lät underbart bra ikväll. Lyckas vi bara vara så här samkörda om inte bätre så kommer det bli en bra konsert. Ser fram emot den.

Sen kom jag hem och sitter här nu, med datorn och tvn. Har inte sett johan på hela dagen och såg han inte igår heller. Börjar bli väldigt jobbigt nu. Börjar bli riktigt plågsamt. men vi ska ses imorn. Måste hålla ut tills dess. MÅSTE. det gör så ont bara. Men får se han imorn. MÅste vänta. klarar det här. klarar det här. det går nog :)

Post

Har haft en ganska märklig dag idag. Mycket hände och samtidigt har inte så mycket hänt.

Vaknade och hade möte med gruppen från elva till ett. Sen när vi skulle gå och handla mat på östercentrum fick jag en idé så jag lät grabbarna gå och handla mat själva. Jag själv gick in på Gallerix och tittade igenom deras kortsortiment. Hittade ett miranda kort. Såg nästan ut som det här fast ännu sötare

Sen gick jag och handlade, gick hem och lagade mat. Skrev en dikt i kortet och postade det till johan. dikten var väldigt lång så jag skriver inte ner den här. + var den bara till han och ingen annan :) men den handlade omdet som kortet föreställer.

Efter det hade jag teater som verkligen var givande idag, vi kom jätte långt och hade jätte kul ihop.

Sen kom jag hem och fick veta att kortet kommit fram, LYCKA!! någon blev glad för det och min dikt och sen har jag bara suttit hemma, skapat en plansch och nu ska jag nog sova lite. börjar nog bli dags för det nu. sov gott alla glada som är vakna. så syns vi snart!! :D

En oväntad kväll, en trevlig sådan

Tisdagar tycks alltid bära på en överraskning till mig på sistone. Dagens bestod av att jag fick träffa Johan två gånger :D

Var jätte underbart, trodde först inte dagen skulle bli så här bra.

Sov lite väl länge imorse vilket gjorde att ajg nästan blev sen till vårt möte i skolan.
Satt sen på möte med mattias och johan från klassen i skolan. Vid lunch satte vi oss och åt och då såg jag JOhan komma utanför. HOppade lycklgit bort till ingången och fick en snabb puss innan vi båda började, dagen blev då bra :)

Sen hade jag en föreläsning, vilket var halv intressant.  Satt dock och tänkte på annat under hela föreläsningen. När vi slutade så hade jag bråttom för jag skulle till Rindi och köpa biljett, kommer ner i entrén där marcus haffar mig och vi går bort till rindi ihop, jag köper biljett och donar med lite annat.

sen gick jag tillbaka till skolan med marcus och där var till min lycka JOhan. sen gick vi upp för backarna ihop men till mitt förtrett så hade det börjat ösregna. vi stod länge utanför wallers, för dom har lite tak, och pussades och pratade och sa att eftersom det regnade så så skulle vi inte gå på proemand men sedan höras på msn på kvällen. Sagt och gjort, med en sista puss så gick jag hem för att inte se honom igen förrän imorn eller senare i veckan.... TRODDE JAG!!!

Satt här hemma och frös som attan för att det är så kallt här och kurade ner mig under en filt och såg en film. En halvtimme innan jag kunde logga in på datorn fick jag ett sms och ni kan ju gissa från vem!! Han ville då att jag skulle komma dit och glad i hågen hoppade jag på cykeln och sket blanka fan i att det regnade fortfarande. Cyklade dit och tillbringade några lyckliga timmar i hans armar. Åh så härligt det är att vara där.

JA tänk vad en tisdag kan ge, trodde då verkligen inte så här mycket om dagen när jag vaknade i morse. Nu är allt bara helt underbart och jag är helt matt i kroppen. SÅ LYCKLIG!! Ha en underbar fortsatt tisdag alla. Vi syns snart :D


Längtan och en dröm

Sitter här hemma nu och kör med själplågeri vilket innebär att jag är inne på facebook och ser på foton av Johan. Vilket bara är att plåga sig själv. det är att se hur underbar han är och med vetskapen att han inte är inom räckhål så man kan pussa honom. Det är då plågeri som heter duga. Vilket just får mig att fundera på hur jag skulle fungera i ett avståndsförhållande.... svårt att säga....

Kom att tänka på en dröm igen.  Ja jag vet vad ni tänker, hon och hennes drömmar, är det det enda hon gör?? Ja ibland kan man ju själv undra eftersom jag skriver om dom så ofta. Nej det är inte det enda jag gör men några är riktigt bra och dom ska man skriva ner så man inte glömmer dom för dom är bra.

Den här drömmen var i torsdags, och alltså JÄVLIGT bra eftersom jag kommer ihåg den ännu. Jag drömde att Johan var hos mig, vilket han tyvärr inte var, och att han reste sig upp och skulle gå. Och jag öppnade ögonen och såg hans rygg i rummet och hur han började gå iväg och jag ropade ut efter honom. Inte förräns jag satt på mig mina glasögon kunde jag se att han inte var i rummet, fram tills dess var jag övertygad om att han var där. Väldigt läskigt och jobbigt då det fick en att sakna honom ännu mer. Suck, nåja, ska inte klaga ju. han bor ju bara några hundra meter härifrån. Det är ju ännu värre för alla som har havet emellan den dom älskar och en själv. Och jag ska då verkligen inte klaga då vi planerat att ses imorn. Nej jag ska bara hålla käft, gå och lägga mig och vänta på morgondagen. Så blir allting bättre. :)

Ja säg då det vem som förtstår sig på mig

Idag har jag tänkt tillbaka lite. Sett vad jag skrev innan och hur jag hade det då.

Insåg inte när jag skrev allt gammalt groll vad som var på väg, vad jag kände eller vad som hände med hela situationen. Så märkligt allt kan gå. När kommer jag någonsin förstå mig på mig själv?? JAg brukar klaga över att jag inte förstår mig på andra eller killar överhuvudtage. Kanske är det så att jag själv inte förstår mig på mig själv?

Läste gamla saker som sagt. Inser nu med blick i backspegeln att det jag kände då det var inte på rätt ställe eller rätt sak jag kände. Allting var mycket mer komplicerat. Eller inte allting, bara det att jag komplicerade allting för mig själv. Blandade in fel personer med mina känslor och blandade ihop vad jag kände för olika personer.

Nu står jag här med facit i hand, nu vet jag. Fruktansvärd tur att jag väntade och kände efter lite till. Så att jag kände att den där älskade känslan, den varma känslan, den underbara känslan, var den kom ifrån och vem det var som gjorde mig så lycklig att hela världen alltid sken av sol.

Märkligt. Att det skulle ta sådan tid att förstå. Ibland är man väl bara dum. Men stor lycka, det har man uppenbarligen funnit ;)

Vilken kväll och vilken helg :)

åh det här var en av de mest underbara kvällar och helger jag haft på länge. Den var lite upp och ner med alla andra saker men när det kom till det bästa så var det mmmmm.

Helgen började ju lite små dåligt med i torsdags då vi hade tenta och denna kändes som omden gick åt helvete. + att det var lite små körigt med kören och annat :S

Sen fredag var jag ledig, så underbart efter en hel veckas slit så fick jag äntligen sova ut lite. Sen var jag jätte duktig och städa hela mitt rum, nu är det skinande rent och fint här hemma :) sen gick jag och handlade och tog någon timmes egen tid, väldigt skönt med det med. Sen kom Johan på middag:) trodde vi skulle få vara själva hela kvällen men en av mina roomies kom hem tidigare så kvällen började inte så snabbt men sen blev det trevligt. Sen blev det lite krångel så den slutade inte som jag hoppats. Men det togs igen på lördagen.

På lördagen gick jag, eller ja jag snarare sprang till honom, och hade det mysigt. Sen på kvällen så jobbade vi båda på Rindi, jag i baren och han som dj. Var väldigt kul att jobba ihop men det var ingen kul kväll på rindi, så sjukt mycket folk ute som var för fulla och som var jobbiga. Det blev en massa bråk och drygheter. OCh sen så busade Johan en hel del med mig.

När kvällens jobb var över så gick vi hem till honom. Och jag kom inte därifrån förrän klockan fem ungefär. Mycket lycklig efter en helt underbar helg.

Så nu sitter man här på rummet, saknar honom en hel del men det är inte som i torsdags. För vi har träffats så mycket i helgen så att minnet är fortfarande starkt och jag är bara så glad över denna helgen. Den har varit så bra så jag kan knappt tro att den varit på riktigt. Lite orolig är jag väl för att jag ska vakna nu helt plötsligt. Det här är bara så bra :)

En dröm och några till

Läste om en dröm jag hade haft för ett tag sen. igår drömde jag något liknande, men nu var det om Johan. Drömde att han var här hemma hos mig och när jag vaknade var jag så säker påa tt han skulle ligga där, men det gjorde han inte. Stor besvikelse.

Drömde tidigare om han också, var rädd att förlora honom i drömmen, det var något om att han och jag var i samma tid i en annan dimension ohc han sprang och jagade en av de mest populära tjejerna på skolan. Blev lite ledsen över det.

Drömde sen om honom igen, att jag var i skolan och gick runt där och helt plötsligt var han där med. Fick en puss av honom i drömmen vilket var en väldigt fin dröm.

Han har lovat att hålla om mig i drömmarna när han inte kan vara där. Jag hoppas han gör det i de drömmar jag inte kan minnas oh jag önskar varje kväll innan jag går och lägger mig att han ska vara i min dröm så jag känner hans närhet trotts att han är en bit härifrån.

God natt nu folket. VI syns snart igen

Mycket har hänt och saknad i hjärtat

Så var det offeciellt då, nu är jag ihop med Johan.Känns helt overkligt och det är bland det lyckligaste jag varit med om. det är så underbart att umgås med honom, att vara med honom, att se honom, att känna honom. Så fort jag ser han så hoppar hela hjärtat till och jag blir bara så glad. Så fort han rör mig så går det elektricitet genom hela kroppen och man blir bara ännu lyckligare. Så fort han ser mig så känns det genom hela kroppen och jag blir alltid röd av rodnad. Så fort jag är med honom är allt uppnått, att få vara nära honom, att höra honom tala gör att jag bara sjunker in i lyckan av att få vara där. När han håller en i sina armar är man på den säkraste platsen på jorden och tiden tycks både stanna och gå fortare, för ögonblicket känns jätte långt men dock måste han alltid släppa mig alldeles för tidigt.

Just ikväll saknar jag han mer än någonsin, har inte ens sett han på hela dagen vilekt jag alltid lyckats med innan. Det skär i hjärtat. Det är märkligt att det ska vara så där, att jag inte ser han på en dag och jag blir helt deprimerad. Nå det är ju inte enbart för det, det var ju också tenta idag vilket kanske inte gick jätte bra. Men kontentan är att jag saknar han jätte mycket. Men jag ska ju inte klaga, vi har ju bestämt att träffas imorgon. Kan knappt vänta tills det blir morgon. :)

En oväntad kväll

Så trodde jag att gårdagen enbart skulle innehålla mitt eget mys och ompysslande. Trodde att jag bara skulle vara hemma och ta det lugnt och ta hand om mig själv men nejdå, partyprinsessan i mig vaknade och ville ut och ha kul. Så jag cyklade hem till Johan och där var det minsann fest. Spelade guitarrhero, bland de roligaste spelen som finns, och sen gick vi ner på hamnplan vilket var underbart kul. Där var alla mina rommies och dom spelade lajvband som var asbra!! en helt underbar kväll. Tänk så kul en oväntad kväll kan bli. :)


RSS 2.0