Äntligen klar,nu är det mesta lugnt

Åh gud vad det är skönt när man lämnar in det sista jobbet och bara kan lägga sig ner och känna aaaaaaaaaah jag lever fortfarande!! gud skulle kunna somna på fläcken nu, är helt slut efter allt jobb idag.

Har bara suttit och skrivit och skrivit och skrivit idag. trodde jag skulle dö av hungersnöd någon gån där mitt i alltihopa. men nu är tenta fan avklarad och jag behöver förhoppningsvis aldrig mer tänka på den. Överlevde gårdagen trotts att det var mycket att göra. Hjälpte till halva natten att pynta rindi inför den stora dagen imorgon med haloween och allt. Och så passade man ju på att sjunga halsen av sig.

Sen så upptäckte jag att på någon konstig vänster så var jag själv hemma hela natten. Var väldigt läskigt och jobbigt men jag lyckades somna, men jag somnade nog meset av utmattning istället för att ja jag kunde. sov så gott imorse när klockan ringde, ska bli så skönt imorn när jag äntligen får sova ut. Har behövt sova så himla länge.

Som kompensation för att jag inte skött något ordentligt på hela veckan har jag haft en "ta hand om dig själv" kväll idag
så jag har ätit gott, duschat riktigt länge och sitter bara och tar det lugnt nu och läser spiderman. Åh det är bra skönt att det regnar idag så man känner att man ska vara inomhus och bara ha det varmt :)

Vill man verkligen vara själv?

Jag funderade på det idag... skulle jag någonsin kunna bo själv? Tanken är skrämmande för mig.

Att komma hem själv, ingen som svarar en när man kommer innanför dörren. Ingen som frågar hur ens dag varit, ingen som sitter och ser på tv medans man lagar mat till mer än en, ingen som sitter och jobbar när man själv läser en god bok, ingen som spelar bra musik som man blir glad av, ingen som är där när man är nere och hjälper en.

Nej jag skulle aldrig klara mig utan det. Och trotts att jag inte har det riktigt så just nu, bara nästan, så vill jag alltid ha det så och helst med den mannen jag just nu drömmer om. Mannen ur min dröm. Mannen som gör mig glad i hela kroppen. Han som gör mig lycklig. Är det en för hög dröm? jag skulle ju så gärna vilja ha det så där varje dag i resten av mitt liv. Så behöver jag aldrig mer vara mörkrädd, aldrig mer vara rädd när jag går hem, aldrig mer känna mig ensam, aldrig mer känna mig lämnad, aldrig mer känna att det är något saknas.

Det är min dröm, jag vill göra den sann. Jag hoppas min önskan slår in :)

Världens bästa dröm

Drömde just en av dom bästa drömmar jag haft på länge.

Jag var på ett ställe som jag kände igen, det var en blandning av ett ställe här på ön och ett ställe där hemma. Där var jag och sprang runt med M och skulle spela guitarrhero men av någon anledning så fick vi inte det och det var jätte mysko folk som höll på att slänga ut oss därifrån. Sen helt plötsligt kom pappa och skulle hämta oss och jag skulle lägga in en massa saker i bagaget och då fick jag av någon anledning åka där. Och så höll pappa på att köra över en flicka. Men det här var ju innan det braiga kom.

Det braiga var i slutet på bilresan i drömmen för då så kom vi hem och jag var jätte trött i drömmen så M bar in mig och så satte vi oss i en soffa och så tog han min hand, först bara som vän men sen började han smeka den och smeka min arm och sen började han att ta på min t-shirt och då gjorde jag det med på han och det kändes verkligen som om jag tog på den på riktigt så jag var så säker i säkert 5 minuter på att det var på riktigt. sen kom det in ett monster så då visste jag igen att jag sov.

Men just de där ja kanske inte 5 minuter igentligen i drömmen, men jag blev så lycklig av det och jag önskade så att det kunde bli så på riktigt :)

Bara jobb

Här sitter man så igen och ska jobba, men gör man det? ja jo jag gör det faktiskt men nu tar jag lite paus.

Sitter här och ja har bara en vanlig dag, måndagar är verkligen dryga ibland , suck, vem orkar med dom egentligen.

sitter här med en person jag bryr mig om. Och för det är jag glad idag. :)

Han är bra på att få mig glad:)
saknar han så när jag går ifrån honom.

Tänk vad en vanlig tisdag kan göra

Så sitter man här. och ska jobba. Så jävla bra det går då.

tänker bara på andra saker. På vad jag ska göra i veckan
på sittningen på fredag
på honom
på filmer
på teatern
på honom igen

Nej det här är ingen koncentrations dag helt enkelt, det går bara inte.

Men det gör inte så mycket, för jag är så glad idag. OCh bara det är jätte skönt. tänk vad glad man kan bli för någo så litet :)

Vad man borde och vad man gör

Vad jag borde göra just nu är att städa hela huset och förbereda för festen. vad jag gör är att sitta framför datorn och hänger och funderar. Hela dagen har än så länge varit så här. Allting bara snurrar i huvudet på mig. Vet inte vad jag ska göra längre. Allting känns så hopplöst just nu i och med att jag inte vet vad jag ska göra eller hur jag ska reagera.

Saknar han så idag. Det är så jobbigt. Jag ska ju inte känna så här. Och jag kan inte åka och besöka honom heller. suck, jag är så trött bara, trött på att inte veta var jag står eller ens vad som händer runt mig. Just nu skulle jag bara vilja ha kul ikväll. jag vill bara ha min stund, ha roligt själv med tjejerna. jag vill inte behöva tänka på killar, inte ikväll. Allt är så jobbigt med dem just nu.
 
Varför vet jag inte vad som är rätt? varför vet jag inte vad jag ska göra eller känna?

vad jag borde göra är att ha kul ikväll, vad jag borde göra är att berätta för honom hur jag känner. vad jag borde göra är att släppa vissa saker och glömma.

Vad jag gör är att jag inte vet om jag kommer ha kul ikväll vilket jag vanligtvis brukar veta tidigt, vad jag gör är att jag inte berättar för honom vad jag känner trotts att det är det jag vill helst. vad jag gör är att jag inte kan glömma, hur hårt jag än försöker. Vad jag gör är att jag sitter och längtar efter honom trotts att jag inte får. Vad jag gör är att jag gör så jag mår dåligt.

Vad jag vill är att jag ska få känna mig glad igen. Jag vill inte känna så här. Snälla du säga vad jag ska behöva göra för att  bli glad igen.


En komplicerad situation

När vet man om man tycker om någon?? Jag vet uppenbarligen inte när eller hur man vet när man känner något mer för någon.

Nu har jag träffat samma kille 2 gånger och vi har haft trevligt och så. Men ja jag vet inte vad jag känner för honom. Det känns liksom inget alltid. Ibland får jag en litet styng i hjärtat och då tänker jag att jag ja tycker väl om honom men ja sen går det över. Kanske måste man bara vänta lite för att ja känna något.

MEn det är det där som är så konstigt för vanligtvis när det kommer till mig brukar jag känna något direkt och bli helt salig. Nu känner jag faktiskt ingenting. jätte konstigt. vad är det med mig??

och istället kan jag ju inte sluta tänka på han andra. HAr han i huvudet hela tiden, saknar han hela tiden och önskar att det var vi. Vad är det för fel på mig? Varför tänker jag på honom när jag vet att han är upptagen?  Det måste vara något fel på mig.

Kan ju dock inte sluta tänka på honom. suck, måste prata med han om det snart. eller kanske prata med fler om det.... Varför finns det inte ett facit för sådana här situationer.

RSS 2.0