En kväll för mig själv... med störande objekt

Ja det här har varit en hyfsat skön måndag ändå. Innehållt alla de irretations objekt som en måndag ska. Vaknade till det underbara ljudet av en grävskopa som dras mot marken full med kullersten. Vaknar då till detta kl halv åtta på morgonen och konstaterar bittert att ja ännu en vår så har dom fått för sig att lägga om adelsgatan precis under mitt fönster. När jag senare idag kom ner och såg hur mycket dom lyft av gatan och hur mycket sten som är borta insåg jag att ja jag får vara tacksam om den närmaste veckan får någon sömn. Underbar start. Satt sen och sökte jobb, vilket gick hyfsat, men tänkte på mitt gamla ex och ja då gjorde ju saken bara sämre. Missade att äta lunch och var väldigt borta när vi sen hade ett sent styrelsemöte. Kom slutligen hem, hem ljuva hem, och upptäckte att ja min roomie är hemma och ja han för ljud och ja han stör mig i min vardag. Så nu sitter jag här i min soffa, hör psykoskratt var och varannan minut från honom. Dock har dagen inte enbart bestått av dåliga saker, jag har haft vackert väder, planerar en resa till Hudiksvall och pratar med Elena på msn :) det väger upp lite av dagens motgångar. Funderar på att allvarligt leta upp en burk med spindlar och som avslutning på dagen slänga in till min käääära roomie.... är helt klart värt det.

Ett hjärta

Mitt hjärta har då aldrig varit lätt att förstå mig på. Jag gick länge och var kär i Johan, trodde jag. När jag ser tillbaka på det så här i efterhand så vet jag vad jag egentligen kände. Det var inte kärlek till honom, det var mer passion. Dock är det alltid svårt att skilja på dom känslorna när det kommer till mig. Var min kärlek låg då vet jag nu för det är fortfarande samma person som har dom känslorna. Hans namn kommer dock vara hemligt. :) Tänker nästan bara på honom nu om dagarna, vilket är väldigt jobbigt. OCh det gör så ont i hjärtat när vi inte är nära. Undrar om han känner det samma?? Har tänkt en del på Johan på sistone. På vad vi hade och vad jag och den här nya personen i mitt liv har. Talade med Emmeli om Johan nu när jag var i Stockholm. Jag pratade mycket också om den nya kärleken. Så sa Emmeli något väldigt klokt till mig. "Elna, du låter inte lycklig när du pratar om Johan. När du beskriver ert förhållande kommer ordet tvång upp hela tiden. Att han tvingade dig att äta lakrits som du inte tycker om. Den här nya killen säger du inte samma sak om trotts att han också lärt dig att äta nya saker. Det är just det ordet du använde: lärt. Jag tror den här nya killen är mycket bättre för dig. Det låter som om han är jätte snäll och verkligen bryr sig." När hon hade sagt det så insåg jag att så var ju fallet. Hur mycket jag än tänker tillbaka på Johan, positiva som negativa stunder, så var det aldrig riktigt positivt. Jag får nog aldrig veta varför han gjorde slut, vilket för alltid kommer att reta mig, men jag tror just nu att det kvittar för det gjorde att jag insåg vem det är jag verkligen bryr mig om. Jag hoppas bara att mitt hjärta kan nå ut till honom som jag håller kär nu.

Arbetssökande med händelserik vecka

Denna veckan har då allt hänt tycker jag. Veckan började med det tråkiga nyheten att jag inte fick ordförandeposten. Det satte mig i ett personligtdilemma. Skulle jag stanna på ön eller inte? Svaret kom dagen därpå när jag sovit på saken: jag vill stanna och jag SKA STANNA!! så då blev nästa steg i planen HUR? så nu hela veckan har jag lämnat cv överallt och frågat och mailat folk och hoppas på snabba svar från alla. Först tänkte jag att det här skulle bli ännu svårare än vad det, det är super svårt det sticker jag inte under stol med, men jag har så sjukt mycket hjälp av alla här på ön och ett så fruktansvärt stort stöd så jag bara känner all värme och vill inget annat än stanna. Därför kämpar jag för fullt just nu att hitta jobb. JAG SKA HITTA JOBB!!! Sen övriga händelser i veckan var att jag med Errys hjälp räddade en sjöfågel som fastnat på Rindi, spelat teater och musikalen går framåt. Drömt mycket mysko drömmar i denna veckan men det är ju inget ovanligt när det kommer till mig :)Det var nog allt som har hunnit hända :) ha det bra där ute :)

Påsk och inför ordförande valet

Oj oj, ja nu har man knappt hunnit skriva då förra veckan innehöll hur mycket jobb som helst. Först åkte jag till den kungliga huvudstaden igen för en konferens som var jätte kul och spännande. Sen åkte jag därifrån direkt ner till Skåne, var en mycket kukl resa då jag reste nattåg och fick testa att sova i en vagn vilket jag aldrig tidigare gjort :) Sen väl i Skåne så har jag jobbat hela helgen på museet i stan. Var jätte kul och vi fick oerhört mycket besökare. Sen så var det åter till ön och nu är jag här igen :) Står just nu i lite valt och kvalt, fick nämligen just samtal från museet i stan där dom undrade om jag ville sommarjobbt. Fick säga till dom att dom fick återkomma efter helgen då jag vet säkert med valet av ordförande. Är väldigt spänd och nervös inför det nu. Var på intervju idag med kansliet och presidiet. Var många frågor men jag tror jag svarade bra på alla och det kändes bra när jag gick därifrån. Imorn ska jag på nästa intervju inför ordförande valet. Ska bli spännande.... kommer kanske ha lite svårt att sova ikväll men men :) Ikväll är det teater som gäller!! och sen ska jag banne mig ta och se Mamma Mia bara för sakens skull :D

RSS 2.0