Gott nytt år

JAha så var det nyår. och nu har jag fått veta att Johan inte kan ta sig ner till mig. suck. Sorgligt men sant. NÅja, ska ju inte deppa ihop för det, visste ju att han inte säkert kunde ta sig ner till skåne och så jag ska inte vara besviken eller ledsen över det. vi kommer ju ses snart. fan här sitter jag och försöker peppa mig själv till att inte bryta ihop, gud vad det känns dumt. bryta ihop är väl i och för sig att ta i. så lätt bryter jag inte ihop. men jag suck, ville ju så gärna se han. nåja, ska ha kul i alla fall på festen, ska ju bli kul att träffa dom från skolan. och jag ska inte bli ledsen. vi kommer ju ses snart igen. SÅ SKÄRP DIG ELNA PERSSON!! OCH GOTT NYTT ÅR FÖR HELSKOTTA!!! det här kan nog bli ett nytt spännande år. hoppas det i alla fall. har en del att se fram emot.. så gott nytt år!! den här bloggen kommer garanterat fortsätta nu på det nya året också, Hoppas ni alla får ett trevligt firande av det nya året!!

Nytt år snart

Jaha, så var snart 2008 slut, vad märkligt ändå.. Allting går verkligen snabbt. terminen som varit har gått så oerhört fort. Känns som om allting bara runnit iväg och allt gått alldeles för fort. När jag tänker tillbaka på det finns det tusen guldkorn att minnas och det känns ju härligt men ibland önskar man ju att stunderna kunde kännas lite längre. Men att dom går snabbt betyder väl bara att man har så oerhört roligt och älskar dom så mycket, för då går tiden snabbt. Det bästa är när man är med vänner eller med den man håller kär, för då går tiden som fortast, och fast att man inte vill att det ska gå snabbt så gör detj u det. MEn minnena varar för evigt och är alltid lika ljuva att tänka tillbaka på. Och det är väl lite det man ska göra nu i slutet på året. Se tillbaka på det som varit samtidigt som man blickar fram emot det nya och spännande. Där det är nya äventyr med ens bästa vänner och den man håller kär :) GOTT NYTT ÅR PÅ ER!! (om jag inte hinner skriva ett inlägg imorn)

Så var nyår äntligen bestämt

Vet fortfarande inte om Johan kommer fira det med mig eller ej men jag kommer fortsätta hoppas in i det sista. Vill ju så gärna träffa honom på nyår men det var inte helt säkert med hur han ska göra i skene så han sa till mig att jag skulle åka till åstorp för att ha kul. OCh har jag tur kommer han dit jag hoppas det blir kul i alla fall på festen. ser fram emot det jätte mycket. Ska bli kul att fira med några nya, som vanligt så blev det ingen fest här hemma. Jag visste det, än en gång kom inte alla hem trotts att dom lovade det. så jag gjorde rätt i som valde att åka på fest istället. ÅH vad jag hoppas Johan kommer dit, hoppashoppashoppashoppas.... får väl be för ett riktigt roligt nyår och att Johan är där. HOppas

Headbang

Ja gisses, alldeles för mycket dans igår. Var på klassfest igår, återsåg min gymnasieklass. var väldigt trevligt och vi hade jätte roligt hela natten. Gick till class sen på kvällen och dansade och dansade och så klart skulle dom börja spela paradice city så jag fick ont i nacken idag av allt headbangande :D Har varit hemma hela dagen. Har fått tid till att tänka alldeles för mycket. Måste verkligen försöka aktivira mig mer då jag tänker för mycket när jag inte gör det och sen bara blir depp av det, och inte Johnny Depp då :) (liten ordvits hihihi) Saknar Johan något oerhört, jag önskar så att jag får träffa han på nyår. Det hade varit så bra. Jag har redan varit alldeles för länge ifrån honom. Saknar han så det gör ont. Hjärtat mitt börjar kännas nästan tomt. Kanske för att jag varit utan han så länge nu och jag bara har ont i det så det är en "skön" kontrast att det inte känns något i det. suck. känns verkligen tomt här utan han. Saknar han hela tiden. För allting. Allting här hemma påminner mig om ön ohc om honom. FÖr så fort något påminner mig om ön så tänker jag ju på honom. Förstår inte hur jag ska överleva min praktik, är ju ännu längre som jag ska vara ifrån han då snyft. det här går inte!!!

Liten lycka sent på natten

Fick nyligen prata med Johan igen på msn :) Blir alltid så glad av det :)

Vet inte om han vet det men han behöver inte göra mycket alls för att hela jag ska spritta av lycka och för att jag ska bli på bra humör igen. HAr varit seg hela dagen och såg fram emot att få prata med han i telefon vilket tyvärr inte blev så länge. Men så var han online nu, och det piggar upp en hel del :) så jag fick prata med honom..

Har än så länge inte lyckats lösa nyår :S vilket inte är så bra. Jag hoppas verkligen att jag kan få träffa Johan då. HAn verkar vilja det också så det här ska gå att fixa. Sa till han tidigare att jag har tio olika lösningar. Kanske inte riktigt så många just nu men just nu sitter jag väl på runt hmm 6 styckern, ok kanske 9  om jag tänjer på det.

Så, morgondagen: in på julrean, träffa klassen på klassfesten och mellan allt detta jobba på en plan på att träffa Johan över nyår som går bra. Det ska fan gå ihop, jag fixar ju det mesta :D bara jag lägger manken till och det vill jag verkligen den här gången ;)

Juldagen, var den igår? :O

Jaha ja, ja just det den var ju igår. blev en lite lång dag då...

Gjorde typ ingenting på dagen, förrutom att övertyga mig om att jag skulle överleva den här dagen också utan Johan. För att övertyga mig ännu mer om detta så ringde jag till honom för att höra hans röst.. Hjälpte inte mycket alls det, blev ju som väntat bara värre.

Sen på kvällen så åkte vi på den varnliga släktmiddagen som vi alltid åkt på på juldagen. Var trevligt men min äldsta vän Maria är ju i USA så hon var inte på middagen vilket gjorde att den inte var lika kul som den brukar. Sen skulle jag och Oskar ut.

väl inne i stan var jag hos Johanna, gick sedan med henne (efter att ha tryckt på lite) på förfest där hon träffade en kille som hon gillar, blev väldigt trevligt för henne men jag saknade Johan bara ännu mer när jag såg dem. Ville bara få tag i honom och stå och hångla upp honom i ett hörn. Saknade han jätte mycket. När vi sen gick ut på krogen så såg jag folk jag kände överallt tyckte jag, tyckte jag såg casper, sandra, elena, petter etc etc överallt i lokalen. varje gång fick jag tänka att nej det är ju inte dom , ingen av dom kan ju vara i Kristianstad. Det värsta var när jag såg en som hade en liknande tröja på sig som johan har, såg killen bakifrån och i en kort sekund stannade hjärtat på mig, var helt säker påa tt det var han som var där. Men det var det ju inte.

Sen gick vi till nästa ställe, men jag och Johanna hittade verkligen inte draget när vi var ute, var roligare på förfesten. Så vi gick och åt istället. Väl på bk så ringde jag oskar för att höra när vi skulle hem, och hans ställe stände ju inte förrän kl 3 så jag fick så snällt vänta en timme. Försökte då ringa Johan istlälet. Men han var på fest, hade jätte kul lät det som så jag hörde inte så mycket av vad han sa.

Var så pass full att jag fick för mig att han var i stan, kanske för att vi brukar festa ihop. Så när jag hörde att han var på efterfest så tänkte jag att det var konstigt att han inte bjöd med mig. Helt klart var denna anledning för att han var Kinna och jag är i skåne.

Ringde han nyss och frågade om han var bakis idag, det var han inte. Det var inte jag heller men har bara suttit seg hela dagen och inte tagit mig för något och inte gjort något annat än sett film och surfat en del. saknade han ännu mer när jag hörde hans röst och han berättade om vad dom hade gjort igår. Dom hade spelat sanning eller konka ohc det lät så roligt. Saknar den leken, måste komma ihåg att leka den på ön när jag kommer tillbaka. Men saknar han ännu mer när jag hörde om det. Ville så gärna vara där och ja ha kul med han. KÄnns någonstans lite orättvist att han har så himla kul och jag vill så gärna också ha kul med honom. Får ju ha det snart. men det var bara en känsla jag fick i mig. har ju också kul här men ja det känns itne lika kul längre. Nåja, ska träffa min gamla klass imorn på fest, ska bli spännande, så jag hoppas det blir kul och jag hoppas jag kan ha lite roligt. Känns så konstigt tomt här i skåne just nu. Har bara tänkt en tanke större delen av lovet. Är väl det som gör det. tror att det hänt 3 gånger än så länge på lovet som jag inte tänkt den tanken och som jag kanske har slappnat av. MEn inte helt, för tanken letar sig ständigt tillbaka. Jag måst nog ut och träna imorn så jag får något annat i tankarna. Så jobbigt det här. Men snart är det nyår, då blir det väl bättre hoppas jag.

Julafton minsann

Jaha så var det julafton igen. Läste just Sandras blogg så det verkar som om det blir nyår i åstorp om allt går som det ska här (jobbar på secret-plan-to-kidnap-Johan-and-take-him-to-the-party-to-have-fun-and-meet-him-again) hoppas jag lyckas med den planen. Annars får det bli plan B, som är ännu hemligare och så pass hemlig att jag inte ens tänker skriva ner den här HA HA!!! (ska ni veta om den får ni ta och ringa mig eller något eller bestämma träff på något ödsligt cafe i stan, vågar inte yppa dess planer för vem som helst var som helst, nej nej, den är super duper hemlig!!!

Men åter till julen. Så i år ska det än en gång vara utan snö... märkligt... men men, man börjar nästan bli lite van här nu... Första julen som jag inte känner mig helt tillfreds med att vara hemma. Skulle vilja vara någon annanstans idag. Samtidigt inte antar jag. men jag vet inte. den där julkänslan har inte infunnit sig. JAg fattar itne varför.Det är jätte konstigt. Kan det verkligen vara så att min julstämmning ligger uppe i Skene just nu??

Hur kan allting man gör ändras så plötslitgt? allt här hemma är ju det samma, varför blir jag då inte lika glad av platserna längre, av sakerna, av vännerna? är det för att nu mer än någonsin vill jag dela det med någon annan?? för att nu vet jag vem det är jag vill visa upp allt här hemma för??

Jag brukade innan tänka att en dag skulle jag visa det där och det där för någon, gå dit och dit med den personen, cykla upp till lövhall och ha en picknick där, gå över kjugekull, ha vattenkrig med i sjön, cykla runt sjön. visa mitt rum, mysa med framför vår tv, gå hand i hand genom stan och visa alla ställen som jag älskar att vara på., sitta tillsammans på brödboden och skratta tillsammans, se en film på kosmorama. eller bara sitta på mitt rum. Är det för att jag nu vet vem det är jag vill visa allt detta som det känns så mycket ondare i hjärtat? är det för att jag önskar så hårt att han är här nu. Ja det är nog så det är.

Men strunt i det nu. ska försöka träffa släkten idag och bara tänka på det. Så GOD JUL på er alla :) vi syns snarare än ni tror :)

glömde säga

varför det är för långt till nyår är för att jag hoppas på att få träffa han då. finns ingen garanti men det är lättare att längta dit än att längta til dne 6. den 6 är ju så himla långt iväg. Kommer krevera på vägen dit. 

det är alldeles för långt till nyår

Konstaterande: alla mina inlägg, eller min status på msn och facebook, kommer nog ända fram tills jag träffar honom igen heta något i stil med "jag saknar Joha" "önskar Johan var här" "jag har drömt om Johan" "saknar honom av hela mitt hjärta" etc etc. Det kommer bli en lång jul.

Idag var dag 3, den här nedräkningen kommer att bli lång suck, snyft.
Känns som om dte var veckor sedan jag såg han. Saknar han jätte mycket. HAns famn och hans armar, bröst och hela han. Sover väldigt dåligt utan han.

Hur lyckas man vid att på en månad vänja sig vid någon så mycket och som gör att man saknar denne någon så oerhört mycket nu så det värker i kroppen vid bara tanken på honom??

Mycket konstigt, men det är väl det som är att vara kär.

Saknar Johan

Kan inte fatta att det bara gått två dagar sen jag såg honom. Känns som om det gått 2 år. Den här julen kommer ta mig tusan inte bli enkel. OCh den tycks ju aldrig ta slut. Jag hoppas jag kan övertyga honom om att åka till marcus fest. Måste verkligen se honom. Det gör så ont just nu.

Drömde om honom i natt, var jätte jobbigt när jag vaknade och insåg att han inte var där. Är jätte tomt på mitt rum utan han, trotts att han aldrig varit där. Hur kan man sakna någon så mycket trotts att han aldrig varit hemma hos mig eller sett de här platserna med mig. I drömmen så pussade jag på han hela tiden och sen så vaknade jag hela tiden och insåg att det bara var hans lukt från kudden min som satt kvar. sniffade lite på den då, snyftade lite ( ja inte högt då utan bara tyst inombords =) )

idag  när jag var och körde bil till mormor så började jag sakna han, för att jag såg saker som jag önskade så att han ska få se med mig. märkligt hur något man tycker är så vackert kan bli så hemskt i ens ögon bara för att halva ens hjärta är borta. Jag saknar han så mycket just nu. Det här kommer vara jätte jätte svårt. Klarar nog inte att vänta tills den 6.

Hur kan en enda människa få en att känna sig så glad av bara tanken på honom? ringde till honom ikväll. Efteråt så kom jag att se ett foto på oss. Jag var så lycklig på den blden. blir så lycklig av den bilden och jag saknar hans armar så himla mycket och hans läppar, bröst, hår, ögon, näsa. Kort sagt hela han. Jätte mycket. Hans lukt och röst är det enda jag har här i skåne, lukten i min kudde ohc rösten när jag ringer han.

GUD VAD JAG SAKNAR HAN :´(


Hemma för julen, saknaden är redan stor

Så var man då hemma för julen. Har hunnit vara hemm en hel dag och saknar nu Johan mer än någonsin. Idag så kom han också hem. så nu är vi båda i våra hemhem som vi kallar det på ön.

För de oinvigda så är hemhem det hem där du är uppvuxen och åker hem till på fastlandet och hem är på ön helt enkelt :) för att göra det enkelt och lättförståeligt :)

Denna veckan har gått så sjukt snabbt, kan knappt fatta att jag är i Skåne. Torsdags var jätte roligt :D jag, Johan, Sandra, Casper, Jakob, Otto, Johanna och Gustav hade julbord. var underbart kul:D vi åt julmat som vi själva lagat och jag passade på att mysa så mycket som möjligt med Johan så fort jag fick tillfälle.  Sen satt vi alla och såg på "hells kitchen". Det är så jävla kul det programmet och se på hur bra och usla kockar det finns i USA, helt sjukt kul :) Mitt i alltihop detta så knöt killarna ihop Johans skosnöre och jag tog på mig att knyta upp dom. När jag satt där och pillade så sa han helt plötsligt något som fick mig att bli så lycklig och varm inombords att det knappt är sant. Han frågade: Går det bra, älskling?

Jag blev så lycklig i den stunden, och bara tanken just nu gör att jag vill flyga härifrån hem till hans armar, så jag visste inte vart jag skulle ta vägen för jag kunde ju knappast bara slänga mig över honom där inför alla andra. Men på kvällen fick han veta hur mycket de orden hade inverkat på mig ;)

Sen igår så var det ju dags att resa, oerhört sorgligt att ta hejdå till Johan och saknar han som attan nu. Gör så ont.
Men på flyget var jag inte själv i alla fall, Ola, MArcus och Nicklas var med. Så det var ett jätte kul flyg hem, vi satt och snackade hela vägen hem om julen, ön, hemmet och nyår. Oerhört kul. Den mest söta scen för dagen mötte oss på terminalen i ängelholm då Marcus 7 åriga lilla syster kom springandes rätt i hans famn så fort han satte foten på terminalen. Jag själv gick lungt bort til mamma och pappa och kramade om dom.

Sen när jag kom hem så började kriget!! Min bror hade varit inne på mitt rum och tapetserat om det med bilder på carola och charlotte pirelli och carolina gynning och anders svensson. blev asförbannad och slet ner bilderna och svor att hämnden skulle bli ljuv!!! så jag gick upp och la mina smutsiga strumpor i hans säng!! planen var ävena tt lägga hans hand i ett vattenglas men det glömde jag... får bli senare på lovet...

Det var allt för nu vänner!! saknar Johan som fan men får för hoppningsvis träffa han snart. Jag hoppas så :)

POJKVÄN!!!

Har visst glömt att döpa ett inlägg efter det... Konstigt...

Nåja, nu har jag ju skapat ett sånt :D och för er som inte vet det eller inte fattade det så är det ju Johan jag syftar på :D Måste skaffa fler bilder med honom och om jga kunde lägga upp en här... kanske itne så bra. Nej ni som vill ha en bild av honom får fråga mig istället
så blir det bra så :)

Hade en underbar helg nu. Lucia på fredagen, sjöng halsen av mig i skolan. Sen på kvällen var jag och Sandra på Julsittningen. Men där var inte så mycket drag. Var mysigt och så men inte vad jag var ute efter, var på sånt himla partyhumör så det inte var rent klokt. Dock hade jag och Sandra jobbat upp en reserv plan som vi tog i verket. Denna plan bestod av Gamefesten!!!

Vi hade lyckats nalla åt oss två biljetter till denna festen så när sittningen blev lam så gick vi istället dit, och där var det ett party som hette duga. Dessutom var johan där och alla de andra trevliga gamearna så vi hade jätte roligt!! Dansade, drack drinkar och åt pizza, deras fester är typ bäst i år :D

Sen gick vi till olearys och sjöng kareoke på kvällen och avslutade med en snabbis in på lillebror. Sen gick jag och Johan hem och hade trevligt :D

På lördagen sen var det fest hemma hos Johan då Jakob fyllde år. så jag och Sandra gick dit och sjöng lips hela kvällen och hade jätte kul:D VI gick sen ner på Rindi på kvällen och dansade och drack :D en lika kul kväll den med som slutade med att Johan sov över igen .

Och söndagen var underbar :D johan och jag låg och mös hela dagen. På eftermiddagen gick han hem till sig och sedan råååkade jag gå dit på kvällen och var där till ett på natten.

EN lång men härlig helg :D

KRASCH!!!

Min dator har kraschat!! IGEN!!! halva mitt liv är borta!! får sitta på skolan hela tiden.

känner mig helt handikappad med att min dator är död. kan inte komma åt vänner eller någonting. mutter mutter.

Man märker verkligen hur mycket liv man har över etern när man inte kan komma åt den längre. brukade ju skriva ett dagboksinlägg om dagen innan och nu får man göra det så fort man har lite extra tid på skolan. För jävligt. För jävligt :P

Hoppas att någon kan laga den åt mig när jag kommer hem. Annars begår jag väl sepuko snart.

Skype, konsert och försova sig

Ja nu har jag skaffat skype på min dator. Är hel mysko och väldigt roligt :D har dock inte skaffat några hörlurar än, vilket ställer till det då jag kan bara höra Johan och alla andra, och dom i sin tur bara får ett skrivet meddelande. Men det ska snart fixas med!! Sandra sa att hon hade ett extra som jag ska få köp :D

Och igår var det då årets konsert. En ren succe!! :D har aldrig varit med om att vi blivit inapploderade till att göra 3 extra nummer!! Var jätte kul och jätte spännande. Var lite tråkigt att Johan missade det men han tog igen den missen med råge.

Han jobbade nere i baren igår och jag tänkte att eftersom vi nu sjungt klart skulle jag ner dit och fira att det värsta var över. det kom nästan ingen ner dit och ingen av kören konstigt nog. Men detta var så himla bra, satt hela kvällen med Johan i baren, fick drinkar av honom och bara njöt av hans sällskap. Sen följde han med mig hem och sov över här. Var underbart. JÄtte skönt att ha honom här och få honom att sova över :D

Sen idag så jobbade vi med företaget. Dagen D imorgon, brrrr. När vi var klara med det vid fyra gick jag till Johan och hoppades på att jag skulle få komma in och spela fable, och det fick jag :D var där till klockan åtta, vilka underbara timmar och spelade spel, pussade på honom och bara njöt av hans sällskap. Han är så himla underbar :)

Strypt

Blev inte som jag önskade igår, fick inte komma hem till Johan. Han har så mycket jobb nu. Jag klandrar honom inte för att vi inte kunde träffas, kändes bara fruktansvärt typiskt av alla dagar vi inte kunde ses så skulle det vara på vår månadsdag. =( lite sorgligt

Drömde sen jätte konstigt. Drömde först om någon elak trollkarl som ville döda mig, men jag lyckades hindra honom men då kom Johan och sa att jag inte kunde vara så elak mot honom. Sen drömde jag att Johan försökte strypa mig med min egen halsduk och sen var det Mattias som försökte strypa mig. Slutligen så åkte jag på någon skidtävling med Johan där han åkte förbi mig och jag tappade bort mig i backen. Verkligt konstig dröm

Hur normal är man på en skala om man drömmer om att bli strypt av den man tycker mest om på denna jord??har man något stort fel i huvudet då eller är det någon varsel dröm? väldigt läskigt i alla fall. vaknade imorse ganska omskakad.

Jag hoppas jag får träffa han idag så han kan jaga bort min mardröm.

En månad :D

Herre gud, det har gått en hel månad sen jag blev ihop med Johan :D och det är så underbart och fantastiskt!!! och jag ska nog få träffa honom ikväll :D
det ska bli så himla underbart:D

hihi, har några planer tills det ;)

RSS 2.0