Nu var det klippt :)

så har man nu för första gången på flera flera år fått en ny frisyr. Tog väldigt lång tid att bestämma mig för en ny frisyr och min frisör trodde nästan jag skoja när jag sa att jag skulle klippa mig annorlunda. :) kanske tyder på att jag borde gjort det här innan, men men, bättre sent än aldrig :) Trivs med den här klippningen :) om någon vill se så ligger bilder på facebook :) Klippte mig också så här sent för att jag skulle ha frisyren när jag kommer till ön, för mitt hår växer fort så annars hade det säkert hunnit växa ut över sommaren :)Gillar faktiskt det här, behövs visst en förändring lite då och då :) ser verkligen fram emot att komma till ön och plugga nu också :D all "ångest" och "oro" man alltid har, vet inte vad det är igentligen, shåperier brukar jag också säga. Allt det är borta nu i alla fall. NU KÖR VI!!!

Förändring

japp imorn ska man klippa sig, har ingen aning om hur än. Undrar om det kommer bli en stor förändring. En liten fågel viskade till mig att jag ska sluta oroa mig för att läsa på distans och det har han alldeles rätt i, det var nog bara någon form av orosmoln som slog sig ner över mig den dagen. Nu ser jag med spänning fram emot vad som väntar i höst och jag hoppas att allt kommer gå bra. Men det vet jag att det kommer att göra, för det löser sig alltid på ett eller annat vis och jag har ju kommit in så då är det inte mer problem med det helt enkelt och där med BASTA!! iblan skulle jag behöva någon som piskade på mig eller något så jag slutade att tänka så oroligt ibland eller stirrade upp mig för ingenting. JAg kan vara ganska bra på att stirra upp mig själv, tro mig. Ja det vet dom flesta som är med i kören eller teatern hur uppstressad jag är innan en föreställning. Ska jobba på den där biten :) Just nu längtar jag så himla mycket tillbaka till ön och att plugga, har saknat det jätte mycket och det ska bli så sjukt kul att okmma tillbaka :) Sommaren har gått snabbt men lite är det kvar på den, ska utnyttja den till fullo de sista veckorna :D sen blir det åter igen kära gamla ön :) gud vad jag saknat den och alla på den. Åh just det innan jag glömmer, om det är någon som har frisyrtips så skicka tips snabbt som fan för annars klipper jag mig precis som jag själv vill.!!!

Oro

usch, sitter och tittar på mina val av kurser, är rädd för att jag inte ska klara av dom och hur i hela friden det ska bli att plugga på distans?? mycket rädd för att jag inte ska klara det. Sitter dessutom och drar mig för att logga in på csn, men jag måste göra det ikväll. Det är ett måste!! måste fixa det med pengar. Åh gud hoppas att allt går bra. måtte det gå bra!!

Grästrimmer och lite ändring

Började skriva ett annat blogginlägg idag, som skulle handla om reflexer och sjätte sinnet hade jag tänkt. Halvvägs igenom det märker jag att jag än en gång börjar skriva om den person som jag försökt att glömma hela sommaren. Insåg att inlägget skulle ta upp detta allt för mycket och vara helt onödigt så jag valde att skriva om något annat och helt enkelt glömma den insident som höll på att inträffa men som alltså inte inträffade eller åtminstone inte inträffade så fullt ut som det kunde ha gjort. Blev lite komplicerat där men ja sån kan jag ju vara. Usch är nervös för att söka studiepengar, har varit så mycket som jag verkligen struntat i att göra nu i flera dagar för att jag bara kännt att jag inte klarat av det eller den psykiska press det inneburit. Nu MÅSTE jag ta tag i det och tur är kanske det, om inte annat så kommer jag inte kunna återvända till ön. Men jag ska tillbaka, jag har bestämt mig, och jag ska klara av det här. JAg har tagit mig ur värre saker, nu har jag återfunnit mig själv och jag tänker fortsätta på det viset. nu när jag äntligen hittat hem ska jag kunna fortsätta på den bana jag hade, hitta resten av mitt liv och uppnå mina drömmar. Det finns bara en väg och den går framåt. Den är kanske lite törnig här och var men just nu har jag fått tag på en bra grästrimmer så den ska nog kunna bana väck det värsta ;)

Happy birthday to who?

Så har då den där dagen kommit som jag försökt undvika tänka på hela sommaren, och som jag ändå tänkt på men försökt sluta. Ja det är hans födelsedag idag och ja jag vet inte om jag ska vara snäll nog att messa honom ett grattis. Igentligen tar det inte mycket kraft att göra det men samtidigt han kom inte ihåg min, meddelade inte sig på något vis till mig när jag fyllde år och vi har inte pratat med varandra på hela sommaren. Och det faktum att han behandlade mig väldigt illa också är kanske en anledning till att inte messa grattis. Anledningarna som talar för är att han en gång... ok det där lät ju illa bara det. En gång var snäll mot mig, det var länge sedan det. Och andra anledningen skulle väl vara att han fyller 20, jämn ålder och sånt ska ju firas. Men som sagt, han kom inte ihåg mig, varför ska jag då komma ihåg honom? Men den snälla lilla människan i mig vill ändå skicka... det här kommer bli viljornas kamp märker jag...

Attack från barnfamiljer och syskon är bra

Ja jag trodde ju inte att jobbet idag skulle bli så krävande, en väldigt grå dag och regnig så lilla jag tänkte att idag kommer väl inte så mycket besökare. Mycke riktigt, fram till klockan 15 hade jag bara 10 besökare, lugnt tänkte jag. Hinner nog inte mer än tänka det förrän barnfamlijerna från vete gudarna var kommer anstormandes!! alla hade minst fem ungar med sig och alla skrek och sprang rundor här, ett tag trodde jag att jag var dagisfröken och inte museevärd. Men inget ont som inte har något gott med sig, dom höjde upp statistiken till över 50 pers här idag och köpte saker av mig så helt illa var det ju inte, tack så mycket. OCh ja jag konstaterade nu i helgen att syskon är faktiskt bra att ha. Trotts att jag och min bror ofta bråkar om små saker och hans favorit sak är att reta gallfeber på mig är han också en av dom änglar som ser över mig. Pratade en del med han igår, det gör vi inte så ofta, och han sa en massa sporrande ord och saker som jag borde göra. Sa att det var inte konstigt att jag varit ledsen över Johan eftersom det var min första pojkvän men han var en skit så nu skulle jag inte vara ledsen längre. Sa att det finns många fler bättre där ute och att Johan inte var en player utan en idiot, vet att han igentligen skyllde lite på mig som varit dum nog att bli ihop med honom men det kan jag ta i framtiden, just nu njuter jag bara av att min bror stöttar mig. Sa även bra tips på hur man kan hämnas och vad killar tar illa vid sig med. Skulle aldrig velat ha en syster, en bror är så mycket bättre :) förrutom när han vinner över mig i brottning då förståss.

Mina oerhört många änglar

För första gången, tack vare malin, marcus, sandra och många många fler, så har jag börjat se allt det som hänt ur ett annat ljus och orkar bry mig om mig själv och tänka positivt igen. Framförallt börjar jag se det för vad som hänt och vem det var som blev sårad och vem som gjorde fel. Visst jag är ingen ängel, jag gjorde också fel med att jag sa fel saker och en massa sånt men det var inte han heller, en ängel alltså. Han sårade mig djupare än någon annan tidigare lyckats med och om vi nu skulle vara vänner så förstår jag inte hur han kan göra så. För är man vänner vill man inte såra den andra eller se den ledsen. Det lyckades han med hela tiden, med allt.

Jag har märkt att jag har väldigt många änglar i mitt liv, det är tur att sådana också finns på jorden för att hjälpa en stackare som fått sitt hjärta krossats. Marcus är en av änglarna som fick mig att resa mig upp och bar mig så ofta så att jag har en enorm skuld där, Björn är också en av mina änglar som peppar mig och ger mig bra ideer och tankar så jag kommer ur det där mörka hålet, Malin är en ängel som också peppar mig här hemma och är villig att gå i krig med mig :) Sandra är en ängel som orkar lyssna, Johanna är en ängel som förstår, Nisse är en ängel som ger råd, Mattias är en ängel som bara finns där för en och Elena som även om du är långt borta når mig med dina vingar och kan skydda mig med dom, dom värmer så oerhöt när det är kallt.

tack alla ni änglar :)

Jag hoppas en dag att jag kan betrakta mig själv som en ängel igen, kanske är det inte för långt borta om jag har tur. För med tanke på hur många änglar jag har runt mig så måste det ju vara det mål jag också eftersträvar så vi alla kan nå nya höjder och himlar tillsammans :) .

.

Låt oss alla finna lyckan idag tillsammans :D

Thunder

Inatt åskade det som tusan. Vaknade mitt i natten av mullret och kunde sen inte sova, låg och vände och vred mig. Plötsligt slog det mig att jag borde gå upp på ovanvåningen och dra ut tvn ifall blixten skulle slå ner. Men jag kunde inte röra mig. Var så rädd att jag inte vågade gå upp ur sängen. Tror att min åskskräck har blivit värre, kanske för att det var så himla länge sen jag råkade ut för åskväder. Var nog över ett år sen jag var i ett. Såg skräckfilm dessutom med Malin igår, var jätte kul och läskigt. Kanske var det också lite för det som jag inte vågade gå upp ur sängen. :) Vill verkligen ut och festa ikväll, men kan inte för A: har inga pengar och B: jag jobbar imorn. attans med. Får ta igen det nästa helg helt enkelt :) måste hålla mig tills dess.

Usch ser inte fram emot att gå hem nu från jobbet, då jag var genomvåt när jag kom hit från topp till tå och mina skor som jag haft av mig hela tiden har inte torkat än. Det här kommer ju bli en väldigt trevlig busstur hem. HAr jag min vanliga tur kommer jag väl bli ännu mer förkyld än vad jag lyckats bli av att sitta här i våta kläder. suck, en trevlig helg med förkylning alltså :P

Var så härligt att prata med malin igår, vi stod och pratade jätte länge och ändå hann vi inte säga allt till varandra. Vi ska på fika i veckan i simrishamn, får försöka få ur mig det mesta då. Hann dock berätta det mest om Johan för henne. Framförallt hemskheterna som hände innan jag for tillbaka till fastlandet. Det känns så overkligt men ändå har det hänt. Hur kunde det bli så?

Tomt

på sistone har det kännts så tomt på något vis. det har kännts tomt i hjärtat. Igentligen inte tomt på ett negativt sätt men bara tomt. Känns som om det just nu inte finns någon känsla i kroppen, varken glad eller arg eller ledsen. Märkte det när jag cyklade till jobbet idag, bara kom på mig själv med att jag bara cyklade på utan en tanke i huvudet och utan någon känsla annat än att jag ville komma fram. INte helt ovanligt, har tränat så förrut, men på sistone och framförallt när jag har så mycket att tänka på så känns det lite konstigt att ja inte ha någon känsla i kroppen. Antar att det bara är ett stadium just nu, kommer väl underfund med vad det är snart, lyckades bara reflektera över det just nu. Skulle behöva ringa och prata med någon, synd bara att det är mitt i natten. Skulle vilja ringa Elena och bara prata om allt, ön , folk, saker som händer och som har hänt. Eller till Maria och berätta om allt som hänt sen vi sist sågs. Eller Johanna och bara prata allmänt om killar och vilka problem vi ständigt stöter på. Eller Malin och prata minnen från Fjälkestad. Ja eller vem som helst. är nog bara på ett prathumör. Skulle vilja prata med någon bara så att det inte skulle kännas tomt längre. nåja får väl ringa någon imorn. Skulle vilja prata med någon som lyssnar och som inte vet allt och som jag kan lufta tankar med i några timmar. skulle nog behöva en promenad med nils just nu, det hade hjälpt, eller svante. Skulle hemskt gärna vilja träffa marcus imorn när han fyller år, han grattade mig ju på min födelsedag. hoppas jättemycket att han kommer tycka om min present till honom. Hoppas.

Man kan ju undra var vissa fick sitt körkort

Åkte buss till jobbet idag som vanligt, men det var fan i mig ingen vanlig busstur det inte. Först var bussen sen, det var inte så farligt för min del för jag hade inte bråttom till jobbet, men det blev problematiskt eftersom det kom mer och mer folk och det var en som var i rullstol som skulle på. Min buss brukar vara på plats 10 minuter innan avgång för att man inte ska behöva stressa men den här busschauffören var tydligen inte en av dom som tänkte så. Han kom fem minuter efter avgångstid och var bara allmänt otrevlig mot alla som steg på. Bussen blev full direkt och många fick stå. Mitt emot mig satte sig en kvinna i 50 års åldern och några vännninor till henne. OCh sen bar det av, och fort som tusan gick det, han höll nog 10 km över tillåtna hastighet. Helt plötsligt så fick han syn på att det stod folk på nästa hållplats så då tvärnitade han för att ta upp denne, vilket gjorde att till och med jag som satt ner fick ta för mig för att inte ramla framlänges in i damen framför. Detta satte ju igång 50 åringarna och det var det enda dom pratade om sen hela vägen ner till Åhus hur oansvarig man kan vara som kör så fort och tvärnitar så. Busschauffören i sin tur måste ha hört vart enda ord dom sa för snabbare gick det bara och han vägrade dessutom stanna och släppa av några passagerare. Ja jag tyckte då det var ett under när jag kom helskillnad av den där åkturen, hoppas nu inte det är samma kille som ska köra mig tillbaka till stan ikväll,då tror jag faktiskt att jag väljer att gå 2 mil istället :P

Tristess och tankar

suck, har verkligen tråkigt. borde väl sova antar jag men ja jag känner mig inte trött för fem öre. Så jag sitter här.. och hänger... lite till innan läggdags. Suck. Det är så här dags som tankarna börjar att snurra för fort i mig. Sitter och tänker på allt som hänt under året och vad som kommer hända. Saker som jag måste göra nu när jag kommer tillbaka till ön. Hur det kommer att bli att plugga på distans. KÄnner att jag skulle behöva ut och sitta och tänka lite snart, bara få sitta och ta det lugnt ett tag och tänka igenom var man står. Eller bara gå på en lång promenad, det brukar också hjälpa. Får ta och göra det imorn eller något, snart i vilket fall så jag får ur mig många av dom här tankarna. Första steget för mig att komma ur något är musik, andra steget är tystnad och efter det är det full rulle ut på dansgolvet och bara ha kul :D saknar rindis dansgolv, ska dansa och spela som fan där när jag kommer tillbaka :D Saknar en person ikväll. det ska bli kul att komma tillbaka till ön :)

Marknad, födelsedagspresent och liten lycka

Var på marknad igår, är fortfarande helt slut efter den. Kivik är den största marknaden jag känner till och älskar att gå där. Var som vanligt sjukt mycket folk där och var stekande hett. Men inget ont med det, fick en bra solbränna och hittade alla tidningar jag ville ha!! har att göra nu i några dagar faktiskt :D x-men for the win!! för att härma björn och vara lite bitter här i bloggen finns det 2 saker som borde förbjudas på marknader och det är hundar och barnvagnar. Hundar borde förbjudas för det är synd om dom när dumma ägare går med dom på en så stor och stressig plats och dessutom är dumma nog att låta dom ligga i bilen när det är super varmt ute. Barnvagnar borde förbjudas eller skaffas körkort till för jag vet inte hur många det var som körde in i mig eller körde över min fot :P

Hittade dock inte en sak på marknaden och det var den perfekta presenten till Marcus, eller maskus som jag och JOhanna nu kallar honom :D Letade och letade men icke så nicke så fanns det jag letade efter där. Så jag fick övergå till plan B. Nu ska jag bara lyckas skicka presenten och hoppas att den kommer fram i tid :)

Lite lycka har jag också nu tycker jag. Sitter här på mitt jobb och bara filosoferar. Har hitintills varit en jätte kul sommar med mycket kul som hänt, inte minst i helgen då vi hade fest och lite annat kul hände :)Har dock längtat tillbaka till ön hela tiden och nu när jag fått veta att jag får läsa pedagogik så ska jag vara där ett år till garanterat. Ser fram emot det och saknar alla, ska bli kul att se alla igen om en månad. Längtar av hela mitt hjärta :) är så lycklig över alla mina vänner som finns där, de är bland de bästa människor som finns :) det är min lilla lycka, att jag vet att jag får träffa alla dom snart igen :)

Sen natt

idag har inte hänt så mycket konstigt nog, min första lediga dag sen helgen. Hängde med Johanna och pratade om allt möjligt, hon är härlig att vara med. kom sen hem och fick åka och hälsa på farmor, det var också trevligt. Känns ändå på något vis som om dagen försvann iväg för mig idag. Det jag verkligen behövde göra och ville göra, ja det lyckades jag aldrig göra. Hade behövt göra minst 2 samtal idag och inget av dom blev av. Får väl försöka ringa de samtalen imorn istället. Efter kiviksmarknad vill säga :) och där ska jag leta efter present till Marcus, önskar jag hittar något riktigt bra. Har en ide men är osäker på att det kommer att funka. hoppas hoppas...

Partyhelg med ö-folk och efterlängtat svar på 2 håll

Ja i helgen var det då min sommarfest, blev jätte bra när så många olika kunde komma :D Min äldsta och bästa vän Maria som jag kännt sen jag var liten, Johanna som är min bästa vän från stallet och som jag nu kännt i 10 år (herre gud vi har 10 års jubileum) och Wijk som jag kännt sen gymnasiet som är min bästa vän därifrån. :) bara det var ju en bra start men att sen Otto, Sandra och Hanne också kunde dyka upp var jätte kul :) blev en hel kväll på stan där det var mycket dricka och mycket folk, väldigt kul kväll. Dom stannade över två nätter och idag reste dom hem efter att vi igår tagit det lite lugnare med en rysare istället för fest. Sen idag fick jag veta att antagningsbeskedet kommit och nu har jag kommit in på pedagogik på distans så det kommer det bli i höst och vår, pedagogik. Hoppas det är det jag tror det är och det jag vill ha. Fick dessutom tag på Elena som ajg velat prata med så himla länge och fick skriva av mig till henne på msn, tacka gudarna för internet ibland. Saknar henne så sjukt mycket och det märks ännu mer när man pratar med varandra. Måste försöka ta mig till norrland. Hon förstår så bra som bara hon kan. Hon får mig verkligen att resa mig upp och gaska upp mig igen, jag tänker då fan inte vika ner mig när jag kommer till ön tack vare henne, det är då ett som är säkert. Tack Elena :D

Tomas Ledin och mini konsert

Såg igår sommarens hitills bästa konsert :D Var med tjejerna och såg Tomas Ledin, lite ovanligt val men men. Var jätte kul. Det roliga var att det var exakt 10 år sen jag såg honom sist så det var lite spännande. Ett himla drag och kul kväll med cider, vänner och sång :) och sen såg vi en mindre konsert där det var några mindre killar som spelar, gymnasieålder, mycket mer än så gick inte att avläsa. Sångaren var jätte söt och liknade på något vis tyckte jag Johan. Han sjöng i alla fall jätte bra och vi stod ohc skrek av lycka på dom. Sen idag när ajg ser en barnföreställning som jag var med i för några år sen så märker jag att det är samma kille som är med där och som sjunger ännu bättre där. Vilket flax man kan ha ibland :) fast hann inte prata så mycket med han idag, ska försöka lite till imorn ;)och ta reda på åldern, mycket viktigt :)

Tack för att ni finns

Tack alla underbara människor som finns i mitt liv. Tack till alla människor på ön, ni är fantastiska bara att ni är där. Tack till alla vänner som finns över hela Sverige och världen just nu. Ni hjälper mig så oerhört mycket varje dag. Det sägs att vännen prövas i nödens stund. Nå det stämde då väldigt bra den här gången enligt mig. Förstod nog aldrig hur illa ute jag var om det inte hade varit för alla er på här i Skåne och på ön som hjälpte mig upp igen. Tack från hela mitt hjärta. Och ett speciellt tack till Marcus, du har alltid varit där för mig, du hjälpte mig verkligen upp. DU stämmer oerhört bra in på ett ordspråk jag läste där gud bar människan i hennes svåraste stunder och då är du min ängel eller något ditåt för bar mig det gjorde du länge och jag hade aldrig kunnat resa mig upp igen om det inte varit för dig. Vet inte om du kommer läsa det här men om du gör det så har du en speciell plats i mitt hjärta. Det hade du sen tidigare men nu ligger den ännu närmare. Tack så hemskt mycket för att du finns.

Konserter, huvudvärk, längtan och cider

Igår tog jag en kväll av och bara satt hemma och såg på tv. Gick en hitchkock... ok jag kan inte stava till han men alla känner till den store regisören som gjorde alla kultfilmer så som "Fåglarna" och "Psyko". Nåja såg en film av honom igår som verkligen var bra :) i förrgår så var jag ute på Rixfm festival, inte för att jag har en aning om vad jag gjorde där :S konstig musik som jag aldrig hört förrut och inte fick dom igång publiken heller. Nåja det var gratis så man ska ju inte klaga på det. Skulle sen dricka en av stans godaste cider men den var slut så fick nöja mig med en drink istället. Bartendern använde appel sourz och baccardi raz, ska komma ihåg det receptet, funkade väldigt bra. Och ikväll är det Tomas Ledin konsert :D det kommer nog bli mycket ös där, verkar som om hela stan ska dit :)avslutningsvis har jag än en gång huvudvärk, troligtvis för att jag inte äter ordentgligt, får väl skärpa mig med det. Måste köpa langos ikväll :D och så längtar jag väldigt mycket efter alla vänner på ön just nu. Önskar att alla kunde komma hit på en sommarfest. Varför är man inte miljonär så man kunde hyra ett plan och få hit alla till underbara skåne?? varför?? nåja en dag så kanske... vem vet :)

Ibland är det bra att ha huvudvärk

för då tänker man på något annat ett tag och får riktig huvudvärk istället för att ha "huvudvärk" över ett problem. Sitter på jobbet igen och drar mig för att börja skriva c-uppsatsen trotts att jag vet att jag måste börja. Det är väl alltid så med sånt man inte tycker om att göra, man drar sig för det.

Idag så sa jag faktiskt något som jag aldrig trodde att jag skulle höra mig själv säga. Jag sa att jag äntligen har kommit över Johan. Och det stämmer. det känns verkligen som om en sten lättat från mitt hjärta med de orden på något vis.

Visst jag har fortfarande väldigt för starka känslor för han och ja jag får mina små återfall ibland, där jag tänker på honom och saknar honom och vill ringa han.
MEn det lustiga är att på all denna tid jag varit hemma har jag inte ringt han en enda gång eller skickat något dumt sms. Kanske betyder det att jag börjat växa upp mer. Fick höra av massa släktingar i helgen att dom inte kände igen mig och tyckte att jag har blivit vuxen. Kanske har jag börjat gå vidare då. JAg hoppas att det är så.

Har dessutom börjat tänka på nya killar, vilket jag nog tror är det säkraste tecknet på att jag håller på att komma ur det här nu. En speciell är i mina tankar lite mer ofta nu än han var innan. HOppas man får träffa honom snart :)

Hade sjukt kul i helgen,var en jätte söt kille som jag buggade med hela natten lång. JAg kan verkligen inte bugga och definitivt inte med dom skorna men han kunde och han kunde då verkligen föra så det var dans tills solen gick upp. Vilken fest och vilken kväll det var :D helt underbart :D
Nu känns det bra igen, nu ler jag hela tiden av hela mitt hjärta och det ska jag göra även när jag kommer till ön :)

En liten naiv och glad flicka

Skrev ju i ett inlägg för inte så länge sedan att jag ville hitta henne. Uppenbarligen hittade flickan mig. När jag tänker på henne var det alltid att innan kunde jag le automatiskt bara så där utan ja någon annan anledning än till att fåglarna sjöng eller att solen sken. Trodde ju i ett tidigare inlägg att jag inte skulle hitta henne som alltid log och så men uppenbarligen hittade hon mig för påväg till jobbet idag så gick jag och lyssnade på musik och halvvägs dit stannade jag upp och tittade i ett fönster och såg att jag log så mycket som det bara gick bara så där. Hon har visst hittat mig igen, den lilla naiva flickan som alltid tror på allt alla säger och som alltid alltid ler. Nåja, ska kanske inte försöka vara för naiv, man lär ju sig med åren så som Mirea sa att man tar lärdom och blir klokare, Men det det där leendet, det tänker jag allt behålla och nåde den som tar det ifrån mig igen. :)

Åska och tal

Ja så har man suttit på jobbet hela dagen och precis innan man skulle stänga så kom det in ett jätte åskväder, är ju så sjukt rädd för åska. Var inte alls kul att gå till bussen och se blixtarna slå ner runt om en. Ok så nära hann det inte komma innan jag kom på bussen men jag är ju så rädd för det så ja jag gick där och skallrade tänder. Sen har jag suttit och fösökt skriva tal till imorn. Börjar bli lite nervös när jag fortfarande inte har helt klart om vad jag ska säga... paniken börjar komma...

RSS 2.0